Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Εγώ δεν θα μπορούσα να συνεχίσω στην τρίτη σεζόν του Ήλιου»

Απασφάλισε η ηθοποιός για την σειρά του ΑΝΤ1 που πρωταγωνιστεί

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Εγώ δεν θα μπορούσα να συνεχίσω στην τρίτη σεζόν του Ήλιου»
News 26.11.2021 21:45
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και στην δημοσιογράφο Αθηνά Ζαχαράκη παραχώρησε πρόσφατα η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέχιση της σειράς του ΑΝΤ1, Ήλιος (διαβάστε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό) όπου πρωταγωνιστεί.

Οι δηλώσεις της Μακρυγιάννη για τον Ήλιο

Η σειρά θα πάει και 3η σεζόν; Αν ναι, εσείς θα συνεχίζατε;

Δεν έχω μιλήσει με κανέναν σχετικά… Το θεωρώ πολύ δύσκολο να συνεχιστεί, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Νομίζω πως εγώ δεν θα μπορούσα να συνεχίσω σε τέτοιους ρυθμούς. Δεν είναι καθόλου εύκολο να δουλεύεις τόσες ώρες. Σε σταματάει από πολλά πράγματα που δεν να κάνεις.

Από την άλλη, πρόκειται για τεράστια απόφαση, γιατί μιλάμε για μια παραγωγή που έχει πάρα πολλές οικογένειες από πίσω και, όταν έχεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, είναι και λίγο καταλύτης. Επομένως δεν μπορείς να πεις με ελαφριά καρδιά «ξέρετε, εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, γεια σας».

Ντόρα Μακρυγιάννη συνέντευξη για Ήλιο

Εξωφρενών στον αέρα του ΑΝΤ1 η Ντόρα Μακρυγιάννη - «Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή»

Καλεσμένη στο Πρωινό βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28/9) η Ντόρα Μακρυγιάννη. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

«Εξοργίστηκα, δεν εκνευρίστηκα απλά. Εντάξει, ξεκινάει ένας και το κάνει. Δεν ασχολήθηκα έτσι και αλλιώς με το συγκεκριμένο. Με ενόχλησε ότι αυτό διέρρευσε σαν είδηση και την πήραν πάρα πολλά sites. Βγαίνει μια τέτοια είδηση με τον τίτλο «Η Ντόρα Μακρυγιάννη θύμα ξυλοδαρμού». Γιατί το αναπαράγεις με αυτόν ακριβώς τον τρόπο;

Οι δικοί μου άνθρωποι ευτυχώς βλέπουν τον Ήλιο και είχαν καταλάβει ότι η φωτογραφία είναι από εκεί. Θα μπορούσαν όμως να μην. Το να προσπαθείς να καρπωθείς κλικ και δημοσιότητα στο site από ένα όνομα και από ένα θέμα, το οποίο είναι τόσο ευαίσθητο τις τελευταίες μέρες… Κάποια πράγματα νομίζω πως ήρθε η ώρα να σταματήσουν.

Δεν με ενοχλεί μόνο αυτό. Ακόμα δηλαδή, εν έτει 2021, δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει το παπαρατσικό»!«Το γεγονός ότι συμβαίνει το παπαρατσικό, δεν σημαίνει ότι συμφωνώ. Είναι κάτι το οποίο εμένα μπορεί να με φέρει ακόμα σε πιο ακραία θέση και να κινηθώ νομικά. Το γεγονός ότι εισβάλλεις σε μια προσωπική στιγμή χωρίς τη θέληση του ανθρώπου που φωτογραφίζεις, με pixels το οποίο έχει φτάσει x100, στην ουσία είναι βιασμός. Μου βιάζεις την προσωπική μου ζωή, μου βιάζεις το δικαίωμα να θέλω εγώ να σου πω ναι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ντόρα Μακρυγιάννη: Μας αποκαλύπτει τα πάντα για την Αλίκη - "Υπάρχουν μυστικά..."

Ντόρα Μακρυγιάννη: Μας έδειξε την κούκλα αδερφή της που μοιάζουν απίστευτα!

Share