Εγκυμοσύνη στην σειρά Ήλιος

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εγκυμοσύνη στην σειρά Ήλιος

Στην σειρά Ήλιος Δημήτρης πιέζει προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να μάθει την ταυτότητα του γιου του Μενέλαου, η οποία τελικά δεν μένει κρυφή. Τώρα αρχίζει έναν αγώνα δρόμου καθώς η Αθηνά κινδυνεύει από τον άντρα που είναι ερωτευμένη, τον Στέφανο, και από τον οποίο περιμένει το πρώτο της παιδί.

TV Ρεπορτάζ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΗ

Ο Δημήτρης είναι σίγουρος πως η Ελπίδα γνωρίζει την ταυτότητα του γιου του Μενέλαου. «Για κάποιο λόγο τον καλύπτει. Γι’ αυτό κατέθεσε και όσα κατέθεσε για την Αλίκη στο δικαστήριο. Ξέρει ποιος είναι. Αλλά γιατί τον καλύπτει; Ο μόνος τρόπος να μάθουμε είναι να βγάλεις ένταλμα σύλληψης εναντίον της», λέει στην Αθηνά, την ώρα που μια αποκάλυψη ανατρέπει τα πάντα..

«Χωρίς στοιχεία και μόνο με υποψίες δεν μπορώ να προχωρήσω σε μια τέτοια κίνηση και το ξέρεις καλά», του εξηγεί εκείνη. Στο μεταξύ η Αλίκη αρχίζει να υποψιάζεται πως η Νάντια καλύπτει τον γιο του Μενέλαου, ο οποίος μαθαίνει πού κρύβεται και κάνει την εμφάνισή του. Την ίδια ώρα ο Στέφανος και η Αθηνά ετοιμάζονται να πάνε κάπου μόνοι τους για ένα διήμερο, αλλά η Ελπίδα φοβάται για τις προθέσεις του Στέφανου.

Κι αυτό γιατί εκείνη ξέρει πως ο γιος του Μενέλαου είναι ο Στέφανος - που είναι και δολοφόνος πρωταγωνιστεί. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Δημήτρης ζητάει επιτακτικά από τη Νάντια να του δώσει νέα περιγραφή, που αυτή τη φορά να μοιάζει στον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τα εγκλήματα.

Ο Δημήτρης μαθαίνει την ταυτότητα του δολοφόνου στον Ήλιο

Ο Δημήτρης πιέζει την Ελπίδα προκειμένου να μάθει το μυστικό της για τη σχέση της με τον Ιάσονα. «Θα σου πω. Δεν μπορώ άλλο να το κρύβω. Ο Ιάσονας είναι γιος μου. Αν δώσω την ταυτότητα του γιου του Μενέλαου θα του κάνουν κακό. Κινδυνεύει», του εξηγεί και του εξομολογείται τους λόγους που την ανάγκασαν να εγκαταλείψει τον Ιάσονα. «Πρέπει να μου πεις ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος. Σκότωσε τον Φίλιππο, πήγε να κάνει κακό στον Πέτρο και την Αλίκη και δεν θα σταματήσει. Θα κάνει σε όλους κακό. Δεν έχει σκοπό να σταματήσει και το ξέρεις. Πες μου ποιος είναι», προσπαθεί να την πείσει.

Την ίδια στιγμή η Αθηνά και ο Στέφανος χαίρονται την εκδρομή τους. Τα πράγματα, όμως, δεν είναι όπως φαίνονται… Κι ενώ ο Στέφανος βρίσκεται μόνος με την Αθηνά, ο Μιχάλης τυχαία ανακαλύπτει στο γραφείο του Στέφανου κάτι που μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Η αποκάλυψη της ταυτότητας του γιου του Μενέλαου συγκλονίζει όσους τη μαθαίνουν.

Έγκυος η Αθηνά στην σειρά Ήλιος

Η Αθηνά κινδυνεύει, χωρίς να το γνωρίζει, και ο Δημήτρης σπεύδει να τη βοηθήσει... «Πρέπει να προλάβω. Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο», λέει στους συνεργάτες του. Ομως ο Δημήτρης δεν θα της αποκαλύψει ποιος είναι ο άνθρωπος με τον οποίο είναι ερωτευμένη.

Κι αυτό γιατί η Αθηνά θα ανακαλύψει ότι είναι έγκυος. Η κοπέλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και νομίζει ότι πλέον η ζωή της έχει μπει σε μια νέα τροχιά. Αν μάθει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της τώρα, αυτό μπορεί να την εξοντώσει. Εκανε άλλωστε τόσο αγώνα για να σταματήσει το ποτό. Επιπλέον το να μείνει έγκυος είναι ένα θαύμα καθώς δύσκολα θα μπορούσε να κάνει παιδί. Ετσι, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που γνωρίζουν και κινούν τα νήματα για να παγιδεύσουν τον Στέφανο, η Αθηνά θα μάθει τελευταία το ποιος είναι.