Τα πάνω κάτω στη ζωή της Δέσποινας Βανδή - Μαθεύτηκε μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω στη ζωή της Δέσποινας Βανδή - Μαθεύτηκε μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Τον τελευταίο καιρό η Δέσποινα Βανδή βιώνει μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της, μιας και πέρα από την επιτυχία που σημειώνει στον επαγγελματικό τομέα, έχει στο πλευρό της έναν άνθρωπο που την κάνει να αισθάνεται υπέροχα, τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι δυο τους επισημοποίησαν πρόσφατα τη σχέση τους, ενώ την εβδομάδα που μας πέρασε πραγματοποίησαν και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Την ίδια στιγμή ωστόσο φαίνεται πως υπάρχουν εξελίξεις που αφορούν στο τηλεοπτικό μέλλον της επιτυχημένης τραγουδίστριας.

Δέσποινα Βανδή X-Factor

Τι συμβαίνει με τη Δέσποινα Βανδή

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως σιγά σιγά βλέπει την πόρτα της εξόδου από τον ALPHA αφού μέχρι στιγμής δεν έχει κανονίσει τίποτα τηλεοπτικό για όταν τελειώσει το J2US. Πριν κάποιες εβδομάδες είχε ακουστεί ότι θα αναλάβει να παρουσιάσει το The Chart Show, ωστόσο φαίνεται πως αυτό είναι ένα πλάνο που δεν πραγματοποιήθηκε.

Κάπως έτσι, οι φήμες τη θέλουν να μετακομίζει στα παλιά της λημέρια και σε ένα show που γνωρίζει πολύ καλά. Ο λόγος για το X-Factor, το οποίο σε λίγο καιρό ξεκινάει στο Mega. Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί για την κριτική επιτροπή είναι αυτό του Χρήστου Μάστορα και ενός ακόμα μεγάλου τραγουδιστή (δείτε εδώ ποιου), και όπως φαίνεται η παραγωγή του show προσπαθεί να προσεγγίσει και τη Δέσποινα Βανδή, η οποία πριν δύο τηλεοπτικές σεζόν παρουσίαζε το συγκεκριμένο show στη συχνότητα του Open.

Ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι μέχρι στιγμής τα παραπάνω αποτελούν ξεκάθαρα φήμες και τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί από κανέναν σταθμό. Δεν αποκλείεται λοιπόν η Δέσποινα Βανδή να παραμείνει στον ALPHA και να αναλάβει ένα νέο πρότζεκτ στο κανάλι.

Ευχάριστα νέα για Βανδή - Μπισμπίκη: Αναμένεται να ανακοινωθεί

Οι δυο τους αποτελούν το πιο «καυτό» ζευγάρι με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω τους, ειδικά μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και δεν το κρύβουν πια.

Όλα ξεκίνησαν στα στούντιο ΚΑΠΑ, εκεί που ο ηθοποιός περνούσε μέρος της ημέρας του για τις «Άγριες Μέλισσες» όπου πρωταγωνιστούσε την περσινή σεζόν. Παρά τα πολύωρα γυρίσματα, ο ίδιος αφιέρωνε χρόνο για να συναντά την τραγουδίστρια που βρισκόταν σε διπλανό στούντιο για τις ανάγκες του «J2US».

Η αγάπη τους πλέον είναι τέτοια που σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού δεν αποκλείεται να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr