Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τη Δέσποινα Βανδή μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Έγινε γνωστό στο Χαμογέλα και Πάλι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τη Δέσποινα Βανδή μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η περίοδος αυτή φαίνεται πως είναι εξαιρετική για την Δέσποινα Βανδή. Μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, όλα δείχνουν πως η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει να περιμένει και εξαιρετικές εξελίξεις και στα επαγγελματικά της.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε τη Δέσποινα Βανδή με ένα νέο πρότζεκτ στην τηλεόραση, το οποίο μάλιστα της ταιριάζει "γάντι".

Το πρότζεκτ που φαίνεται πως θα αναλάβει η Δέσποινα Βανδή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, στον ALPHA σε λίγο καιρό πρόκειται να ξεκινήσει ένα αγαπημένο μουσικό show, το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Ο λόγος για το The Chart Show, το οποίο στο παρελθόν παρουσίαζε η Ναταλία Γερμανού. Μάλιστα η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο show έχει συνδεθεί άρρηκτα με το όνομα της έμπειρης παρουσιάστριας. Ωστόσο, μιας και η Ναταλία Γερμανού μάλλον θα αναλάβει το The Secret Song, το The Chart Show θα πάει στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι και σχετική με το θέμα λόγω της ιδιότητάς της ως τραγουδίστρια.

Δέσποινα Βανδή The Chart Show

Σούσουρο στο διαδίκτυο με το βίντεο της Δέσποινας Βανδή - Την έπιασαν να φιλιέται και όχι με τον Μπισμπίκη

Μπορεί πρώτο θέμα σε εκπομπές και sites να είναι η σχέση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη - δείτε κοινές φωτογραφίες, ωστόσο πλέον την σχέση αυτή έχει επισκιάσει ένα βίντεο που κυκλοφορεί από χθες 9/11 το βράδυ. Έπιασαν την τραγουδίστρια να φιλιέται με... την Άννα Βίσση!

Μετά την κοινή τους εμφάνιση στο J2US και το φιλί τους επί σκηνής, οι δυο τραγουδίστριες είναι αχώριστες. Έχουν γίνει πολύ καλές φίλες και τα πειράγματα στα social media, όπως και οι συναντήσεις είναι πολλές.

Το βράδυ της Τρίτης 9/11 λοιπόν ο Χάρης Σιανίδης γιόρτασε τα 40α γενέθλιά του με αγαπημένους φίλους και συνεργάτες. Ο μετρ των δημοσίων σχέσεων, διοργάνωσε πάρτι σε γνωστό μαγαζί στην Βουλιαγμένη και ανάμεσα στους καλλιτέχνες ήταν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή.