Επέστρεψε στο "Τι λες Τώρα" η Κατερίνα Καραβάτου - «Δεν έχει πάει καλά αυτό το εξάμηνο»

Τα πρώτα λόγια της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Επέστρεψε στο

Η Κατερίνα Καραβάτου την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε εκτός εκπομπής καθώς τα παιδιά της και η ίδια βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό. Η ίδια παρέμενε σε καραντίνα όλη την εβδομάδα και σήμερα (27/11) επέστρεψε στο πόστο της στο "Τι λες Τώρα".

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εξήγησε πως τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά για εκείνη οπότε αποφάσισε να τα δει όλα λίγο διαφορετικά.

Τα πρώτα λόγια της Κατερίνας Καραβάτου μετά την επιστροφή της στο Τι Λες Τώρα

«Ήταν η γιορτή μου, έχουν πέσει πολλά μαζεμένα και είπα, μήπως να τη δω εγώ αλλιώς; Μήπως εκπέμπω λάθος μηνύματα; Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές που μου στείλατε και για τη θετική ενέργεια. Την είχα ανάγκη γιατί μου έχουν πάει και λίγο σερί τα πράγματα εδώ και ένα εξάμηνο», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου ανήμερα της γιορτής της - Οι αναρτήσεις που έκανε πριν λίγες ώρες

Σε καραντίνα στο σπίτι της βρίσκεται η Κατερίνα Καραβάτου, καθώς πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό μαζί με τα παιδιά της. Μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε εκτός εκπομπής Τι λες τώρα και βγήκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με σκοπό να μιλήσει για την κατάσταση της.

«Έκανα πυρετό για πολλές ημέρες 38,5, είχα μπούκωμα, αισθανόμουν αδύναμη, πονούσε το σώμα μου και τα κόκαλα μου και κάποια στιγμή άρχισε να με πονάει πάρα πολύ περίεργα το κεφάλι μου και έχασα κατευθείαν και τη γεύση μου. Είχα όλα τα συμπτώματα, από ότι έχετε ακούσει.

Άρχισα να αισθάνομαι πολύ άσχημα την Δευτέρα, την Τετάρτη έκανα self test και βγήκε θετικό. Ένα δεύτερο και κατευθείαν θετικό. Και το rapid και μοριακό βγήκε θετικό. Τώρα είμαστε σε καραντίνα οικογενειακώς και προσέχουμε ο ένας τον άλλον. Και τα παιδάκια είναι θετικά. Είμαστε μαζί στο σπίτι. Είναι καλά και ο Αρίωνας και η Αέλια. Εγώ το περνάω πιο βαριά», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου στον αέρα του MEGA το Σάββατο 20/11.

Την Πέμπτη λοιπόν 25/11, η Κατερίνα Καραβάτου περνάει την ημέρα της ονομαστικής της εορτής κλεισμένη στο σπίτι με την Αέλια και τον μικρό Αρίωνα. Ωστόσο, έχουν περάσει 3 περίπου εβδομάδες από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή η μαμά της, με αποτέλεσμα να γιορτάζει για πρώτη φορά χωρίς να βρίσκεται στο πλευρό της έστω και από μακριά.

Αναπολώντας τις παλιές όμορφες στιγμές που έχει περάσει μαζί της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από το παρελθόν της....

Κατερίνα Καραβάτου θάνατος μητέρας

Κατερίνα Καραβάτου τόπος καταγωγής

Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Καραβάτου ανήμερα της γιορτής της