Βγήκε στο Open Weekend και αρπάχτηκε με την Τσολάκη - Ασύλληπτο περιστατικό με την Αιμιλία Υψηλάντη

«Αυτό που κάνετε εσείς τώρα, είναι κακός χειρισμός»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγήκε στο Open Weekend και αρπάχτηκε με την Τσολάκη - Ασύλληπτο περιστατικό με την Αιμιλία Υψηλάντη

Μετά τις δηλώσεις που έκανε για την υπόθεση του Άρη Σερβετάλη, η Αιμιλία Υψηλάντη βγήκε το πρωί του Σαββάτου (27/11) στην εκπομπή Open Weekend προκειμένου να κάνει ένα ακόμα σχόλιο για το θέμα που έχει απασχολήσει το κοινό όλη την εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ωστόσο, η ηθοποιός ενοχλήθηκε με τις ερωτήσεις που της έκανε η Ελένη Τσολάκη και οι δυο τους ήρθαν σε αντιπαράθεση.

Η ένταση ανάμεσα στην Ελένη Τσολάκη και την Αιμιλία Υψηλάντη στο Open Weekend

«Δεν τοποθετήθηκα κατά του, να αποχωρήσει δηλαδή από την παράσταση, από πού το είδατε αυτό; Είπα ότι δεν ανήκει στην οικογένεια των ηθοποιών με την έννοια της ομάδας. Εντάξει; Ότι μία ομάδα έχει τους δικούς της κανόνες λειτουργίας. Αν διαχωρίσει τη θέση του, θα έπρεπε να το κάνει με έναν διαφορετικό τρόπο, όχι με αυτόν τον δημόσιο.

Σαφώς ο καθένας έχει την ελευθερία ο καθένας να διαχωρίζει τη δική του θέση, αυτή την θέση του όμως όταν έχουμε 100 νεκρούς, πρέπει όμως να καταλάβει ένας ηθοποιός που είναι και πολύ γνωστός ότι έχει μία ευθύνη πέραν του εαυτού του. Το πρώτο πράγμα που θα έπρεπε να γίνει, με σεμνότητα αλλά σιωπηλά, να αποχωρήσει και να βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Ουδείς αναντικατάστατος» ανέφερε αρχικά η Αιμιλία Υψηλάντη.

Στη συνέχεια, εμφανώς εκνευρισμένη η Αιμιλία Υψηλάντη σημείωσε: «Γιατί να γίνει όλη αυτή η δημόσια φασαρία αυτή τη στιγμή; Όταν αποχωρήσει κάποιος από ένα θέατρο, λέει μία δικαιολογία, γίνεται μία αντικατάσταση. Μπορούσε η παραγωγή να βρει έναν τρόπο ώστε να μη δημιουργηθεί αυτή η φασαρία, από εδώ οι εμβολιασμένοι και από εκεί οι ανεμβολίαστοι.

Αυτό που κάνετε εσείς τώρα, είναι κακός χειρισμός κατά την άποψή μου. Βγάζετε ένα θέμα που έχει λήξει για το θέατρο. Ακούστε με! Εσείς σαν μέσον το καλλιεργείτε ακόμα πιο πολύ! Για το θέατρο έχει λήξει το θέμα. Από τη στιγμή που έχει γίνει αντικατάσταση, δεν υπάρχει θέμα».

«Δεν το ξέρεις, βούλωσέ το» - Μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και ξέσπασε

Στην εκπομπή “Open Weekend” και την Πέννυ Καβέτσου παραχώρησε συνέντευξη ο Ζαχαρίας Ρόχας όπου μίλησε για το κίνημα metoo, ξεσπώντας για όσους βγαίνουν και λένε ότι πέρασαν καλά στις συνεργασίες τους με τους ηθοποιούς που κατηγορούνται για βιασμούς και απόπειρες.

«Είμαστε υπέρ των θυμάτων. Και όταν μιλούν τα θύματα, οι άλλοι πρέπει να το βουλώνουν. Δεν έχει καμία σημασία αν εσένα σου φέρθηκε καλά αυτός που κατηγορείται», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι αυτό το ζητούμενο αυτή τη στιγμή. Τόσο τρομερό μου φαίνεται να βγαίνουν και να λένε ότι “εμένα μου φέρθηκε καλά ο τάδε” για τον απλούστατο λόγο ότι μπορεί να μην ήσουν στο “target group” σου, να μην τον ενδιέφερες, μπορεί να χειραγωγεί ανθρώπους πίσω από την πλάτη σου, δεν το ξέρεις, βούλωσέ το».

«Ας ακούσουμε πραγματικά αυτούς που μιλάνε για κακοποίηση και μην τους κάνουμε θέαμα, να τους ακούσουμε. Και άμα τους ακούσουμε, πρέπει να βουλώνουμε τα στόματά μας, όσο καλά κι αν έχουμε περάσει εμείς», είπε στη συνέχεια.

Και κλείνοντας: «Αν φίλοι του κατηγορούμενου εκπλήσσονται και λένε ότι δεν είχαν ακούσει τίποτα, είναι ηλίθιοι. Δεν μπορεί να μην άκουσες τίποτα. Άκουσα εγώ που δεν ξέρω και δεν άκουσες εσύ που κάνεις παρέα; Σεβασμός στα αγόρια και κορίτσια που βγαίνουν και μιλάνε. Οι άνθρωποι που δεν εμπλέκονται να το βουλώσουν».