Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Μην το κάνουμε τόσο φτηνό» - Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με την πρώτη κοινή εμφάνιση Βανδή - Μπισμπίκη

«Ήταν λίγο άκομψο θα μου επιτρέψετε να πω»

«Μην το κάνουμε τόσο φτηνό» - Έξαλλη η Ναταλία Γερμανού με την πρώτη κοινή εμφάνιση Βανδή - Μπισμπίκη
News 27.11.2021 15:28
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τη σημερινή (27/11) εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού θέλησε να σχολιάσει την πρώτη κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη και συγκεκριμένα την παρεξήγηση που έγινε όταν ο Αντώνης Λιάρος είπε πως ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν ήταν καλεσμένος στην εκδήλωση.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για την εμφάνιση Βανδή - Μπισμπίκη

«Ήταν λίγο άκομψο θα μου επιτρέψετε να πω. Είναι ξεκάθαρο. Ο Βασίλης Μπισμπίκης διδάσκει στη σχολή του Λάκη Λαζόπουλου, δε μπορεί να μην ήξερε λοιπόν ο κ. Λιάρος. Από τη στιγμή που είναι εκ των δασκάλων, πώς μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε “τη Δέσποινα είχαμε καλέσει και έφερε και τον Βασίλη μαζί να γίνει gossip”.

Ρε παιδιά μην το κάνουμε το πράγμα πια τόσο φτηνό και χαμηλό. Τους εκτιμούμε και τους δύο βεβαίως – φίλη μας η Δέσποινα Βανδή – αλλά ο Βασίλης καλείται στα εγκαίνια ως δάσκαλος. Ευτυχής η σύμπτωση και η χαρά που οι άνθρωποι είναι μαζί αυτή την εποχή και έτυχε να πάνε μαζί. Θα μπορούσαν να μην έχουν πάει μαζί ή να πάνε με διαφορά μίας ώρας… Το φτηνύναμε λίγο!», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη παρουσιάστρια.

Το πρωτοσέλιδο για Βανδή - Μπισμπίκη που εξόργισε τον Γιώργο Παπαδάκη: «Τι ενδιαφέρον έχει;»

Μέσα από τη σημερινή (25/11) εκπομπή του, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να σχολιάσει ένα πρωτοσέλιδο που έθιγε την πρώτη κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό).

Το θέμα αυτό απασχόλησε πολύ κόσμο και ο παρουσιαστής εξήγησε πως κανονικά κανένας δε θα έπρεπε να ασχολείται τόσο πολύ με το τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή, μιας και είναι ερωτευμένοι και περνάνε καλά, κάτι που κανονικά δε θα έπρεπε να αφορά κανέναν.

«Τι ενδιαφέρον έχει η προσωπική ζωή της Δέσποινας και του κύριου Μπισμπίκη; Δέσποινα γιατί την ξέρω, είναι φίλη μου. Αφήστε τους. Τι ενδιαφέρον έχει η προσωπική ζωή τους; Έχουν μπερδέψει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία. Ρε άσε τον Μπισμπίκη ήσυχο, ερωτευμένοι άνθρωποι», είπε εμφανώς ενοχλημένος ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα πάνω κάτω στη ζωή της Δέσποινας Βανδή - Μαθεύτηκε μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Βασίλης Μπισμπίκης: Νέα αρχή για την πρώην σύζυγό του μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Βανδή

Share