Τίνα Μεσσαροπούλου: «Η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι υπερεκτιμημένες»

«Δεν τον θέλω πια στο πρωινό τον Γιώργο Λιάγκα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τίνα Μεσσαροπούλου: «Η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι υπερεκτιμημένες»

Εκτός από τον Παντελή Τουτουντζή, στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (27/11) και η Τίνα Μεσσαροπούλου. Η γνωστή δημοσιογράφος μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να μασάει τα λόγια της.

Οι δηλώσεις της Τίνας Μεσσαροπούλου

Η ίδια αποκάλυψε πως έχει απωθημένο να πάρει συνέντευξη από την Έλενα Κατρίτση που δεν την έχει καταφέρει να δεχτεί. Επιπλέον, θεωρεί υπερεκτιμημένα πρόσωπο στην τηλεόραση τη Νίκη Λυμπεράκη, την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τόνισε μάλιστα πως θα ήθελε να δει σε πρωινή εκπομπή την Αννίτα Πάνια αλλά και τον Κώστα Μαρτάκη γιατί έχει αδικηθεί.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Δεν τον θέλω πια στο πρωινό τον Γιώργο Λιάγκα. Ήταν ένα πισωγύρισμα στην καριέρα του. Θα πρέπει να επιστρέψει την ενημέρωση. Λείπουν παρουσιαστές και παρουσιάστριες ειδήσεων. Τον Ασημακόπουλο δεν τον θέλω στην τηλεόραση και του το έχω πει. Είναι ένας πολύ έξυπνος επιχειρηματίας που θα πρέπει σε αυτό το κομμάτι να επενδύσει και να χρησιμοποιήσει την τηλεόραση για να προωθήσει τη δουλειά του. Δεν έχει κανέναν λόγο να ασχοληθεί με την τηλεόραση».

Αρετουσάριστη φωτογραφία της Τίνας Μεσσαροπούλου με μαγιό

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο απολαμβάνει και τη Τίνα Μεσσαροπούλου, έχοντας πάει να βρει την καλή της φίλη και συνεργάτιδα της, Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αμέσως μετά το φινάλε του Happy Day, οι δυο κυρίες ετοίμασαν τις βαλίτσες του, αλλά και της οικογένειας τους και έφυγε εκτός Αθηνών.

Στα social media μάλιστα, αρκετές είναι οι αναρτήσεις του από τις όμορφες καθημερινές στιγμές που περνάνε, λίγες εβδομάδες πριν επιστρέψουν και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό και μας κρατήσουν συντροφιά κάθε πρωί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με τις φίλες της, όπου είδαμε την δημοσιογράφο, Τίνα Μεσσαροπούλου με ολόσωμο μαγιό και χωρίς ίχνος ρετούς στο κορμί της.

Αρετουσάριστη φωτογραφία της Τίνας Μεσσαροπούλου με μαγιό