Ανατροπή με την σειρά του ALPHA Σασμός - Έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου

Η ανακοίνωση που έφερε τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατροπή με την σειρά του ALPHA Σασμός - Έγινε γνωστό το πρωί του Σαββάτου

Τα 100 επεισόδια συμπλήρωσε η αγαπημένη σειρά του ALPHA, Σασμός. Μάλιστα, το πρωί του Σαββάτου (27/11) ο σκηνοθέτης, Κώστας Κωστόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανακοίνωσε πως έρχονται νέοι ρόλοι στην σειρά, που πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω ενώ κυκλοφόρησε και ένα σούπερ spoiler.

Οι αποκαλύψεις του σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλου

«Σήμερα Σάββατο και η Νατάσα η σκηνογράφος μας ετοιμάζει τα σχέδια για τις φυλακές, ο Κλέων ετοιμάζει τα ρούχα για την Κρήτη, ο κύριος Στεφάνου είναι στο μοντάζ, η Μιράντα που στέλνει βιντεάκια για τους καινούργιους ρόλους και η σεναριακή ομάδα ετοιμάζει τις εξελίξεις που σας έχουν πει.

Θα έχουμε καινούργιους εισόδους, αλλά και εξόδους. Ο Νίκος Τερζής γράφει το νέο τραγούδι της σειρά που θα τραγουδάει ο Μπάμπης Στόκας» κατέληξε ο σκηνοθέτης της σειράς.

Τι θα δούμε την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου – Επεισόδιο 50 στον Σασμό

Η Καλλιόπη αφηγείται την δραματική ιστορία της Ανθούλας στον Άγγελο και τους γιους της… Ο Πέτρος δεν μπορεί να χωνέψει την σχέση της αδερφής του με έναν Σταματάκη. Ο Κώστας νιώθει άσχημα για τις παρανομίες του και αποφασίζει να διακόψει, αλλά ο Διονύσης θα του αποκαλύψει κάτι που θα ανατρέψει τα πάντα. Η Σεμίνα είναι εφησυχασμένη μετά την ανακάλυψη της για την αρχαιοκαπηλία.

Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως διαταράσσει και πάλι τις ισορροπίες. Η Αργυρώ επιστρέφει στην Κρήτη και συναντιέται με τον Αστέρη, αλλά στο ίδιο μέρος έχουν δώσει ραντεβού και ο Μαθιός με τη Βασιλική. Θα μάθει ο Μαθιός για τον έρωτα του αδερφού του με την Αργυρώ; Και πώς θα αντιδράσει;