"Λύγισε" η Χριστίνα Λαμπίρη - "Μου λείπουν πάρα πολύ οι γονείς μου"

Η συγκίνησή της στον αέρα της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/11) η Χριστίνα Λαμπίρη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κόρη της αλλά και στη δύσκολη εποχή μετά τη γέννησή της.

Οι δηλώσεις της Λαμπίρη

«Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει η τηλεόραση, μου λείπει η δουλειά μου. Όσο με θυμάμαι δουλεύω. Από τα 25 που απέκτησα την κόρη μου δουλεύω.

Ήταν ο πρώτος γάμος, ήταν έρωτας και όλα έγιναν με μία εξαιρετική ταχύτητα. Παντρευτήκαμε, χωρίσαμε, γεννήσαμε μέσα σε έναν χρόνο.

Όταν χώρισα, ήμουν έγκυος και είχα τρομοκρατηθεί όμως είχα τους γονείς μου, τους γονείς και την αδερφή μου. Χρειάστηκε αμέσως να μπω στην αγορά εργασίας. Δεν είχα την πολυτέλεια καθόλου να ευχαριστηθώ τη μικρή ηλικία της Μαρίσας όσο πρέπει να ευχαριστιέται κανείς το μεγάλωμα του παιδιού του.

Αν δεν είχα τους γονείς μου υποστήριξη δεν θα είχα κάνει αυτή την καριέρα. Μαζί τους δεν είχα τις έγνοιες για το πώς είναι η μικρή και αν έχει διαβάσει για να πάει αύριο στο σχολείο. Είχα ισχυρές κρίσεις πανικού όπως και την τελευταία μου χρονιά στην τηλεόραση γι΄αυτό και ολοκλήρωσα αυτή την προσπάθεια.

Είμαι ορφανή και από τους δύο. Μου λείπουν πάρα πολύ. Όσο μεγαλώνεις σου λείπουν περισσότερο κι επειδή έχω την πολυτέλεια να σκέφτομαι τώρα γιατί όταν δουλεύεις το μυαλό είναι “σούπα”.

Τους σκέφτομαι έντονα και θυμάμαι στιγμές. Ο μπαμπάς μου είχε συγκλονιστικά χέρια μου περνάνε οι εκφράσεις του και η μαμά μου. Αυτή είναι η σωστή ροή της ζωής. Εκεί δεν έχουμε άποψη. Το τέλος υπάρχει».

Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η Χριστίνα Λαμπίρη

Την απόφαση να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης για ακόμη μια χρονιά πήρε η Χριστίνα Λαμπίρη και σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Open Weeknd, αποκάλυψε πως είναι η ζωή της σήμερα, έχοντας αποκτήσει τον εγγονό της που έφερε στον κόσμο η κόρη της τον Μάιο του 2020.

Η παρουσιάστρια έχει μοιράσει την ζωή της ανάμεσα στην Πάτρα και την Αθήνα. Άλλωστε την πρωτεύουσα της Αχαΐα έχει ανοίξει μαγαζί και πρέπει να το επισκέπτεται συχνά για να επιβλέπει.

«Νιώθω υπέροχα που έχω τον εγγονό μου. Είναι μία σχέση πολύ ξεχωριστή. Λιώνω» ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη λαμπερή και φουλ ανανεωμένη. Η ίδια μίλησε και για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο «Ο Δημήτρης είναι ένα μεγάλο ταλέντο. Θέλω να τον δω να κάνει εκπομπή με συνεντεύξεις».

Όσον αφορά τη ζωή της εκτός τηλεόρασης: «Η τηλεόραση μου λείπει ως δουλειά. Δεν μου λείπει η δημοσιότητα».