Φωτεινό αλλά minimal - Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε ο Γιώργος Λιάγκας με τους γιους του

Η τρυφερή φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φωτεινό αλλά minimal - Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε ο Γιώργος Λιάγκας με τους γιους του

Ολοένα και περισσότεροι celebrities στολίζουν για τις Χριστουγεννιάτικες γιορτές που έρχονται σε λίγο καιρό, ανάμεσα τους και ο Γιώργος Λιάγκας. Έτσι λοιπόν ο γνωστός παρουσιαστής το απόγευμα του Σαββάτου (27/11) στόλισε το σπίτι του μαζί φυσικά με τους δυο γιους του.

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε και να μοιραστεί αυτήν την τρυφερή οικογενειακή στιγμή, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τους δύο γιους του να κρεμούν τις χριστουγεννιάτικες μπάλες στο δέντρο τους, το οποίο φαίνεται αρκετά απλό και minimal. «Στολισαμε και φετος!!! #christmas #christmastree #marychristmas #holiday» έγραψε χαρακτηριστικά.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε ο Γιώργος Λιάγκας με τους γιους του

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε ο Γιώργος Λιάγκας με τους γιους του

Φωτογραφίες από τα σπίτια του Λιάγκα σε Αθήνα και Τήνο

Η μονοκατοικία στην Αθήνα

Μπορεί να έχουμε δει αρκετές φορές το σπίτι της Φαίης Σκορδά, ωστόσο, σπάνιες βλέπουμε εικόνες μέσα από την οικία του πρώην συζύγου της, Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής όταν ξεμπερδεύει από τις αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις και δεν μπορεί να πάει για κολύμπι στην θάλασσα - μιας και είναι χειμερινός κολυμβητής - απολαμβάνει την ζεστασιά του σπιτιού του.

Εκεί μάλιστα, περνάει και πολλές ώρες με τα παιδιά του, Γιάννη και Δημήτρη, είτε παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια, είτε διαβάζοντας. Αρκετές μάλιστα, είναι και οι κοινές τρυφερές τους αναρτήσεις στα social media.

Μέσα λοιπόν από το προφίλ του στο Instagram, έχουμε δει το εσωτερικό του σπιτιού του. Για άνδρα, η διακόσμηση είναι πολύ σικάτη και μοιάζει σαν να είναι βγαλμένη από περιοδικό.

Στο σαλόνι του κυριαρχεί το γκρι χρώμα και γενικά οι "ήρεμοι" χρωματικά τόνοι!

Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα

σπίτι  Γιώργου Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας σπίτι στην Βούλα

Σπίτι Λιάγκα φωτογραφίες

Το εξοχικό στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας το περισσότερο διάστημα των καλοκαιριών του διακοπών το περνάει συνήθως στην Τήνο που είναι το αγαπημένο του νησί. Εκεί διατηρεί ένα πανέμορφο σπίτι, το οποίο έχει πισίνα στην βεράντα του με θέα... όνειρο. Μας την έδειξε με μια φωτογραφία του, όπου είχε φορέσει το μαγιό του και έκανε το μπάνιο του.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagran έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, πολλές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Σε μια από αυτές μας έδειξε για ακόμη μια φορά την απίστευτη θέα που έχει στο εξοχικό του σπίτι. Συγκεκριμένα, με το που βγαίνεις στην βεράντα βλέπεις την πισίνα, αλλά και όλο το Αιγαίο, όπως και ένα μέρος του νησιού.