Πολύ δύσκολες ώρες για τον Τάσο Τρύφωνος

Έχασε αγαπημένο του πρόσωπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πολύ δύσκολες ώρες για τον Τάσο Τρύφωνος

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Τάσος Τρύφωνος καθώς έχασε έναν πολύ καλό του φίλο. Ο παρουσιαστής έκανε την εν λόγω ανακοίνωση μέσα από μια ανάρτηση στο instagram.

Στην φωτογραφία, συγκεκριμένα, που δημοσίευσε, τον βλέπουμε αγκαλιά με τον ηθοποιό, Γιώργο Χριστοδουλίδη που έφυγε από την ζωή.

Η ανάρτηση του Τάσου Τρύφωνος για την απώλεια του φίλου του

«Καλό ταξίδι στο φως Γιώργο μου. Από σήμερα δεν είναι πια μαζί μας ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και μουσικός. Ο Γιώργος Χριστοδουλίδης γεννήθηκε στην Πάφο και σπούδασε στη σχολή του εθνικού θεάτρου στην Αθήνα με συμμαθητές τον Αλκίνοο Ιωαννίδη και τον Τόνυ Δημητρίου. Από το 1992 έως το 1994 πήρε μέρος στην επιτυχημένη σειρά «δέκα μικροί Μήτσοι» του @lakislazopoulos_official . Στη συνέχεια έπαιξε σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές όπως το «πάτερ ημών» , «στον αστερισμό της γραβάτας» και το «ροζ συννεφάκι». Όταν τον γνώρισα το 1996 έκανε μαζί με την @jennybalatsinou την εκπομπή STAR NEWS στο STAR CHANNEL και ήταν το talk of the town στη νυχτερινή Αθήνα με μια νέα πρόταση διασκέδασης στο cafe Mercedes στην πλατεία Κολωνακιου μαζί με τους φίλους του @takiszacharatos και @tereza.panagiotopoulos .

Τα τελευταία χρόνια ανέβασε ιδιαίτερες και ξεχωριστές παραστάσεις στην Κύπρο όπως το «ινκόγκνιτο» με τη Στέλλα Φυρογένη. Η φωτογραφία είναι από την πρώτη μας συνάντηση το 1995 στο σπίτι του στο Λυκαβηττό. Μόλις είχε κερδίσει τηλεοπτικό βραβείο για την εκπομπή που έκανε με την Τζένη Μπαλατσινού και πήγα για να του κάνω μια συνέντευξη για κυπριακό περιοδικό . Από τότε γίναμε φίλοι ζωής.

Τον περασμένο Ιούλιο τον είδα για τελευταία φορά στο ίδιο σπίτι. Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε η πρώτη και τελευταία φορά που τον είδα να είναι στο ίδιο μέρος. Σαν ένας κύκλος που κλείνει. Δυστυχώς αυτή τη φορά αντί να δω τον Γιώργο που ήξερα γεμάτο ζωή και αισιοδοξία , είδα έναν άνθρωπο στο καροτσάκι κτυπημένο από την μάστιγα του ALS. Φεύγοντας ένιωθα ότι ήταν η τελευταία φορά που τον έβλεπα. Επιλέγω να τον θυμάμαι όπως τον γνώρισα και όπως τον έζησα. Γεμάτος φως και γέλιο. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον αδελφό του και αγαπημένο φίλο , Μιχάλη» έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, ο οποίος πριν λίγο καιρό έκανε και μια ανάρτηση για τον πατέρα του και την μάχη που έδωσε με τον κορωνοϊό.

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Τάσο Τρύφωνος

«Άρχισε να με πιάνει ημικρανία, αυχενικό, αναγούλα και πολλά άλλα»

Ο Τάσος Τρύφωνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not». Μέσα σε όλα αναφέρθηκε στη συνέντευξη που πήρε από τη Μαρινέλλα για λογαριασμό του ΡΙΚ και της εκπομπή «Τετ-Α-Τετ».

Την ίδια στιγμή, μίλησε και για το τηλεπαιχνίδι «Αδύναμος Κρίκος», το οποίο θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

«Έρχομαι από Κύπρο στο σπίτι της Μαρινέλλας για τη συνέντευξη. Έχει ετοιμάσει φαγητά για να μας υποδεχτεί. Κάθομαι δίπλα στο τζάκι που είναι αναμμένο. Είμαι άγρυπνος, κουρασμένος, έχω πετάξει. Μετά από λίγη ώρα άρχισε να με πιάνει ημικρανία, αυχενικό, αναγούλα και πολλά άλλα.

Η Μαρινέλλα να έχει όρεξη να μιλήσει, είχε 30 χρόνια να μιλήσει στην τηλεόραση. Να μου λέει απίστευτα πράγματα για τον Καζαντζίδη, την καριέρα της, τη ζωή της και εγώ εκείνη την ώρα λέω κρατήσου, κρατήσου… Περιμένεις μια συνέντευξη, αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί εκείνη την ώρα. Εντάξει, τα καταφέραμε.

Είναι πολύ συγκινητικό που αγάπησε ο κόσμος την επαναφορά του «Κρίκου» μετά από 20 χρόνια στην Ελλάδα. Όταν ανέλαβα πρώτη φορά το ανέλαβα για την Κύπρο οπότε φοβήθηκα τη σύγκριση αλλά δεν ήταν τόσο συγκρίσιμα τα πράγματα. Παρόλα αυτά επειδή είναι το πιο δύσκολο φορμάτ για τον παρουσιαστή πήρα την Έλενα τηλέφωνο, με την οποία έχουμε πολύ ωραία σχέση. Πήρα με χαρά και μου λέει “ωχ!”. Μου είπε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η συμβουλή που με ξεκλείδωσε είναι “δεν θα κάνεις εμένα ούτε την Εγγλέζα αλλά τον εαυτό σου”».