Επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ πήρε το «πράσινο φως» και για τρίτη σεζόν

Ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ πήρε το «πράσινο φως» και για τρίτη σεζόν

Επιτυχημένο και πολυσυζητημένο τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ πήρε το πράσινο φως και για την τρίτη σεζόν, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Αδύναμο Κρίκο

Ο λόγος για τον Αδύναμο Κρίκο, την αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα. Το ρολόι ξεκινά και πάλι και ο Τάσος Τρύφωνος -που πριν λίγο καιρό διαγνώσθηκε θετικός στον κορωνοϊό- υποδέχεται 8 τολμηρούς παίκτες που καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων, να ανταπεξέλθουν στην πίεση του χρόνου αλλά και το αιχμηρό σχόλιο του παρουσιαστή, να μην σπάσουν την αλυσίδα των σωστών απαντήσεων και να καταφέρουν να κερδίσουν έως 10.000€ σε κάθε επεισόδιο!

Απίθανοι παίκτες, καυστικές ατάκες και άφθονο χιούμορ! Όταν τα Γιάννενα γίνονται… λιμάνι, η οδός Βαλτετσίου μετακομίζει… στο Παρίσι, το ημίψηλο είναι είδος… φουστανέλας και ο πανέξυπνος άνθρωπος είναι… άλογο με πέταλα, τότε βρισκόμαστε στη «χώρα του Πιο Αδύναμου Κρίκου»!

Στο video που ακολουθεί, θυμόμαστε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της χρονιά που πέρασε. Απαντήσεις που άφησαν άφωνο τον Τάσο, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και «έβαλαν φωτιά» στο twitter!

Σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ ο Τάσος Τρύφωνος για την παρουσίαση του Big Brother

Σύμφωνα με την εκπομπή Έλα χαμογέλα, ο Τάσος Τρύφωνος βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ για να παρουσιάσει τον δεύτερο κύκλο του Big Brother που επιστρέφει με το trailer να είναι ήδη στον αέρα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος" συνεχίζει τη συνεργασία με τον κανάλι του Φαλήρου, το οποίο όπως φαίνεται σκέφτεται να βρίσκεται στο τιμόνι του παρουσιαστή του ριάλιτι.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την δημοσιογράφο Ναταλία Ανδρικοπούλου ο ΣΚΑΙ σκέφτεται να είναι δίδυμο με τον Γιώργο Τσαλίκη και ο Τάσος Τρύφωνος να είναι σε ρόλο σχολιαστή.