Ευχάριστα νέα για τη Μαρία Μπεκατώρου - Μαθεύτηκαν νωρίς το πρωί

Μεγάλες χαρές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τη Μαρία Μπεκατώρου - Μαθεύτηκαν νωρίς το πρωί

Η φετινή χρονιά είναι σίγουρα η χρονιά της Μαρίας Μπεκατώρου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μετά από πολύ καιρό πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον ΑΝΤ1 και να κάνει την πολυσυζητημένη μεταγραφή της στο Mega, όπου θα παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι The Chase, ενώ έντονες φήμες τη θέλουν να βρίσκεται και στην παρουσίαση του X-Factor.

Η ίδια έχει δηλώσει ενθουσιασμένη για το νέο της αυτό βήμα και μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού, το οποίο θα δούμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ ήδη στο εξωτερικό κάνει θραύση.

Τα ευχάριστα νέα που έγιναν γνωστά για τη Μαρία Μπεκατώρου

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, η πρεμιέρα της Μαρίας Μπεκατώρου δε θα αργήσει να έρθει. Συγκεκριμένα, το The Chase θα ξεκινήσει μέσα στις γιορτές, μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα.

Μαρία Μπεκατώρου The Chase

«Πολύ δύσκολα πήρα την απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1 αλλά...»

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου, ΑΝΤ1 και να πάει στο MEGA.

«Το The Chase μου αρέσει γιατί έχει πολύ αγωνία. Από την αρχή έως το τέλος ο τηλεθεατής περιμένει κάτι. Στον δεύτερο γύρο θα εμφανίζονται οι 4 κυνηγοί που είναι μόνιμοι συνεργάτες. Είναι από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά που έχουν γίνει ποτέ, η μουσική είναι φανταστική.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο να αλλάξω κανάλι γιατί είμαι σταθερή σαν άνθρωπος. Πολύ δύσκολα πήρα την απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1 αλλά η διαίσθησή μου μού είπε ότι έκανα το σωστό.

Άργησα πολύ να καταλάβω ότι είμαι αποδεκτή στον κόσμο. Φέτος που αποφάσισα να ακούσω άλλες προτάσεις, κατάλαβα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλα κανάλια και από τον κόσμο. Θα μου άρεσε να κάνω και μια εκπομπή μαγειρικής αλλά όχι να μαγειρεύω εγώ».