Μαζί στα μπουζούκια Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης - Η νέα κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Η κοινή φωτογραφία στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαζί στα μπουζούκια Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης - Η νέα κοινή εμφάνιση του ζευγαριού

Με το που τελείωσε το χθεσινό (27/11) live του J2US, η Δέσποινα Βανδή, πήρε τον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Μπισμπίκη και μαζί απόλαυσαν το βράδυ του Σαββάτου στα μπουζούκια και συγκεκριμένα στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης με τον καλό φίλο του ζευγαριού, Μανώλη Κονταρό.

Πριν καλά καλά περάσει ο απόηχος της πρώτης τους κοινής εμφάνισης (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποφάσισαν να ταράξουν λίγο ακόμα τα νερά και να εμφανιστούν μαζί στο γνωστό κέντρο διασκέδασης.

Οι δυο τους είναι καλοί φίλοι με τον Μανώλη Κονταρό και μάλιστα, μετά την πρώτη τους κοινή εμφάνιση έφαγαν μαζί στο μαγαζί του στην Πειραϊκή.

Χθες, η Δέσποινα Βανδή δε δίστασε να ανέβει στη σκηνή μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Μανώλη Κονταρό και να ερμηνεύσει μερικά τραγούδια, με τον αγαπημένο της φυσικά να την απολαμβάνει από κάτω.

Φωτογραφίες από τη νέα κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης Μανώλης Κονταρός
Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης σχέση

Ευχάριστα νέα για Βανδή - Μπισμπίκη: Αναμένεται να ανακοινωθεί

Οι δυο τους αποτελούν το πιο «καυτό» ζευγάρι με όλα τα φώτα στραμμένα πάνω τους, ειδικά μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και δεν το κρύβουν πια.

Όλα ξεκίνησαν στα στούντιο ΚΑΠΑ, εκεί που ο ηθοποιός περνούσε μέρος της ημέρας του για τις «Άγριες Μέλισσες» όπου πρωταγωνιστούσε την περσινή σεζόν. Παρά τα πολύωρα γυρίσματα, ο ίδιος αφιέρωνε χρόνο για να συναντά την τραγουδίστρια που βρισκόταν σε διπλανό στούντιο για τις ανάγκες του «J2US».

Η αγάπη τους πλέον είναι τέτοια που σύμφωνα με δημοσίευμα γνωστού περιοδικού δεν αποκλείεται να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr