The Bachelor 2: Η πρώτη ανάρτηση της Φένιας μετά την αποχώρησή της από τη βίλα

"Έσπασε" τη σιωπή της μετά την απόρριψη από τον Αλέξη Παππά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Η πρώτη ανάρτηση της Φένιας μετά την αποχώρησή της από τη βίλα

Η Φένια ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής (26/11) από το The Bachelor 2 και έτσι πριν από λίγες ώρες αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια ήταν η πρώτη κοπέλα που είχε καταφέρει να πάει ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά και για αρκετό καιρό φαινόταν ότι οι δυο τους είχαν δέσει πολύ καλά, ωστόσο στην τελευταία Τελετή των Ρόδων δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τριαντάφυλλο.

Η ανάρτηση της Φένιας μετά την αποχώρησή της από το The Bachelor 2

«Ένα ακόμη ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Κάθε τέλος όμως είναι και μια καινούργια αρχή! Ευχαριστώ όλους όσους το έκαναν μοναδικό!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η Φένια.

The Bachelor Φένια αποχώρηση

Οριστικό: Αυτή είναι η νικήτρια του The Bachelor 2 - Κερδίζει τον Παππά και ένα χρηματικό έπαθλο

Το The Bachelor 2 φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και μέχρι στιγμής έχει γίνει πολύς λόγος για την κοπέλα που θα καταφέρει τελικά να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά και να αναδειχθεί νικήτρια του ριάλιτι.

Ενώ πέρυσι η πληροφορία ότι κερδίζει η Νικολέττα ήρθε από πολύ νωρίς, φέτος τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά μιας και έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για τη νικήτρια.

Γνωρίζουμε σίγουρα τις κοπέλες που φτάνουν στην τελική τριάδα (δείτε εδώ ποιες είναι) και ταξιδεύουν στην Σαντορίνη προκειμένου να πάρει την απόφασή του ο Αλέξης Παππάς.

Το τοπίο φαίνεται ωστόσο πως έχει αρχίζει να ξεκαθαρίζει και πλέον μπορούμε με σιγουριά να σας πούμε ποια θα είναι η κοπέλα που θα κλέψει την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Μπορεί να είχε κυκλοφορήσει η φήμη πως ο Αλέξης Παππάς θα καταλήξει με την Άννα, με την οποία μάλιστα υπήρχε και μία φωτογραφία που τους έδειχνε αγκαλιά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η φωτογραφία αυτή ήταν από τα γυρίσματα του ριάλιτι και όχι από κάποια προσωπική στιγμή των δύο.

Η νικήτρια του The Bachelor 2 δε θα είναι άλλη από την Αθηνά New York, μία κοπέλα που από την πρώτη στιγμή κατάφερε να τραβήξει την προσοχή του Αλέξη Παππά, ενώ σε κάθε ραντεβού τους, ο περιζήτητος εργένης γελάει με την ψυχή του. Ε λίγο θέλει; Ερωτεύτηκαν!

Αθηνά New York νικήτρια Bachelor