The Bachelor 2 Highlights (26/11): Σε τραγική κατάσταση οι παίκτριες λίγο πριν το φινάλε

Από κλάματα άλλο τίποτα και χθες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2 Highlights (26/11): Σε τραγική κατάσταση οι παίκτριες λίγο πριν το φινάλε

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor 2 ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (26/11) και έτσι εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Καθώς πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό, τα κορίτσια αρχίζουν ένα ένα και "λυγίζουν" μιας και η πίεση είναι μεγάλη.

Τι είδαμε χθες (26/11) στο The Bachelor 2

"Κράτα το τιμόνι να βάλω λίγη πούδρα" - "Κάγκελο" ο Αλέξης

Την Μαρία διάλεξε στο χθεσινό (26/11) επεισόδιο του The Bachelor 2 ο Αλέξης για το ατομικό του ραντεβού και μάλιστα πέταξαν σε μία εικονική πτήση με Airbus 320 πάνω από την Αττική.

Κυβερνήτης φυσικά σε αυτή την πτήση ήταν ο Αλέξης Παππάς με την Μαρία να δίνει ρεσιτάλ με τις ατάκες της. Μάλιστα, όσο πετούσαν, η Μαρία δεν δίστασε να βγάλει την πούδρα της, να κοιτάξει τον Αλέξη και να του πει: «Κράτα λίγο το τιμόνι για να βάλω λίγη πούδρα! Λίγη, λίγη, να. Να μην περιποιηθώ τον εαυτό μου στα πόδια» με τον Αλέξη φυσικά να μένει... κάγκελο! Εντωμεταξύ, μια πρώην παίκτρια βρίσκεται εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Αυτήν την κοπέλα ψήφισαν να συναντήσει τον Αλέξη πριν την Τελετή των Ρόδων

Λίγες ώρες πριν την χθεσινή (26/11) Τελετή των Ρόδων και την αποχώρηση μιας κοπέλας από το The Bachelor 2, ο Αλέξης ζήτησε από τα κορίτσια να ψηφίσουν μια από τις παίκτριες για να πάει να τον βρει στον χώρο του.

Έτσι, σε ανοιχτή ψηφοφορία που έκαναν, τα κορίτσια ψήφισαν να πάει η Φένια, μιας κι ούτε τριαντάφυλλο έχει -σε σχέση με την Μαρία που το πήρε νωρίτερα- και έχει και καιρό να τον συναντήσει ενώ άλλες την ψήφισαν καθαρά για στρατηγικούς λόγους.

Όπως κι να έχει, εκείνη καταχάρηκε, έβαλε τα καλά της και πήγε στο σπίτι του Αλέξη.

Ξέσπασε σε κλάματα η Αθηνά - "Καλά δεν ντρέπεστε;"

Μια ακόμη Τελετή των Ρόδων ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (26/11) στο The Bachelor 2 και φυσικά δεν έλειπαν οι εντάσεις και οι τσακωμοί.

Συγκεκριμένα, η Αθηνά -που έχει πετάξει και τους μπλε φακούς- ξεκίνησε να τονίζει πως η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον εγκέφαλο και πως οι οι δικές της διατροφικές συνήθειες οφείλονται στο ότι είναι πιο έξυπνη από τις υπόλοιπες.

Αυτό φυσικά ενόχλησε αρκετά την Ιζαμπέλα και την Μαρία με αποτέλεσμα να της επιτίθονται με την Αθηνά να μην καταφέρνει να συγκρατεί τα δάκρυά της.

Σε τραγική κατάσταση η Ιζαμπέλα - "Μόνο εγώ λέω την αλήθεια μου"

Πολλές εντάσεις σημειώθηκαν στην χθεσινή (26/11) Τελετή των Ρόδων του The Bachelor 2 με αποκορύφωμα τον τσακωμό της Αθηνάς με την Ιζαμπέλα και την Μαρία.

Μετά λοιπόν τα κλάματα της πρώτης, σειρά είχε η δεύτερη η οποία μόλις τον Αλέξη να παρηγορεί την Αθηνά, σηκώθηκε και έφυγε με αποτέλεσμα να κλάψει και εκείνη.

Αμέσως ο Αλέξης έτρεξε από πίσω της, με την Ιζαμπέλα να τονίζει πως μόνο εκείνη λέει την αλήθεια της και πως όσα υποστηρίζει η Αθηνά θίγουν την προσωπικότητά της.

Η παίκτρια που αποχώρησε από τη βίλα

Η Τελετή των Ρόδων ήταν γεμάτη αγωνία, ωστόσο το τοπίο φαίνεται πως έχει αρχίζει να ξεκαθαρίζει για τον Αλέξη ο οποίος ανακοίνωσε ότι η κοπέλα που αποχωρεί δεν είναι άλλη από τη Φένια.