The Bachelor 2 - highlights 25/11: Ο άγριος τσακωμός στη βίλα και τα κλάματα της Άννας - Καταιγιστικό το χθεσινό επεισόδιο

Όσα είδαμε χθες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 25/11: Ο άγριος τσακωμός στη βίλα και τα κλάματα της Άννας - Καταιγιστικό το χθεσινό επεισόδιο

Άλλο ένα επεισόδιο του The Bachelor 2 έφτασε στο τέλος του εχθές 25/11 καθώς οι εξελίξεις για άλλη μια φορά ήταν άκρως καταιγιστικές μιας και οι σχέσεις στη βίλα έχουν περάσει και συνεχίζουν να περνούν από 40 κύματα. Ωστόσο μια πρώην παίκτρια αναγκάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, τι συνέβη;

"Είσαι η έννοια του κλόουν" - "Σκοτώθηκαν" Γιώτα και Έλενα

Με τσακωμούς και εντάσεις ξεκίνησε το αποψινό (25/11) επεισόδιο του The Bachelor 2. Αυτή τη φορά, πρωταγωνίστριες δεν ήταν η Αθηνά και η Ιζαμπέλα όπως χθες, αλλά η Έλενα και η Γιώτα.

Την ώρα, συγκεκριμένα, που η δεύτερη έραβε το φόρεμά της για την αυριανή Τελετή των Ρόδων, η Έλενα μαζί με την Άννα και την Φένια ξεκίνησαν να την προκαλούν, κατηγορώντας την πως ούτε ξέρει να ράβει και πως μάλιστα συνεχώς ζητάει να φορέσει τα ρούχα της Ιζαμπέλας!

Η Έλενα ξεκίνησε να φωνάζει στην Γιώτα «Είσαι η έννοια του ψέματος», με την δεύτερη να απαντά: «Είσαι η έννοια του κλόουν». Η πρώτη ωστόσο συνέχισε: «Σε τρώμε στη μάπα καθημερινά. Δεν θα με προσβάλεις εμένα».

"Πιο πολύ IQ έχει ο σκύλος μου παρά εσύ" - Άγριο "άδειασμα" από την Γιώτα στην Έλενα

Ο τσακωμός Έλενας και Γιώτα συνεχίσε για αρκετή ώρα στο αποψινό (25/11) επεισόδιο του The Bachelor στον οποίο φυσικά και συμμετείχαν κι άλλες κοπέλες.

Η Γιώτα, η Έλενα και η Ιζαμπέλα βρέθηκαν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού και αμέσως ακολούθησε ο κακός χαμός.

«Είναι τυχαίο που δεν είσαι μόνη σου;» είπε η Έλενα με τη Γιώτα να απαντά: «Δεν μιλάω σε καμία, πιο πολύ iq έχει ο σκύλος μου παρά εσύ».

«Είσαι γελοία» φώναξε η Έλενα και η Ιζαμπέλα τότε συμπλήρωσε: «Είσαι μαλωμένη με την ειλικρίνια και την αλήθεια».

Η Αθηνά έβγαλε τους μπλε φακούς επαφής - Άφωνος ο Αλέξης

Την Αθηνά διάλεξε για το ατομικό του ραντεβού στο αποψινό (25/11) επεισόδιο του The Bachelor 2 ο Αλέξης, την ώρα που οι υπόλοιπες στο σπίτι φαγωνόντουσαν κανονικότατα.

Μετά από αρκετά δώρα λοιπόν που της έκανε, οι δυο τους επέστρεψαν στον χώρο του και τότε η Αθηνά για να τον ευχαριστήσει, θέλησε να να δει όλη την αλήθεια μπροστά του.

«Θέλω να δεις κάτι που δεν ξέρουν πολλοί για εμένα. Κάτι που θέλω να μοιραστώ μαζί σου και θέλω να δεις μέσα μου. Είναι κάτι που κρύβω, ένα μικρό μυστικό. Είναι πολύ δύσκολο να αφήσω κάποιον να με μάθει ακριβώς όπως είμαι».

Τότε λοιπόν η Αθηνά έβγαλε τους μπλε φακούς επαφής αι εμφανίστηκε χωρίς αυτούς στον Αλέξη, με εκείνος να της χαρίζει τελικά τριαντάφυλλο.

Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα - Τι συνέβη

Λίγο μετά τους τσακωμούς στο σπίτι του The Bachelor, η Άννα και η Ιζαμπέλα κάνανε μια συζήτηση, με την πρώτη ωστόσο να ξεσπά λίγο αργότερα σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, η Ιζαμπέλα την προειδοποιήσε πως η Αθηνά, με την οποία είναι αρκετά κοντά με την Άννα, είναι αρκετά ύπουλη και πως πίσω από την πλάτη της συνεχώς την κακολογεί.

Ακούγοντας λοιπόν όλα αυτά και πιεσμένη από όλους τους συνεχόμενους τσακωμούς, δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα, στην αγκαλιά της Ιζαμπέλας.

"Μην μου φωνάζεις εμένα κοπέλα μου" - Έξαλλη η Γιώτα

Χωρίς σταματημό φαίνεται πως είναι οι τσακωμοί στο αποψινό (26/11) επεισόδιο του The Bachelor 2. Σε όλους, μάλιστα, πρωταγωνίστρια είναι η Γιώτα.

Η ίδια στην αρχή τσακώθηκε με την Έλενα, ωστόσο αργότερα αρπάχτηκε με την Μαρία και την Αθηνά New York, με αφορμή τις... "κωλοτούμπες" που κάνουν στο σπίτι οι κοπέλες.

Η Γιώτα κατηγόρησε την Μαρία πως στην αρχή έκραξε την Αθηνά ενώ τώρα είναι πολύ καλές φίλες, ενώ μάλιστα αποκάλυψε στην δεύτερη πως η Ιζαμπέλα την θάβει πίσω από την πλάτη της, ενώ από μπροστά το παίζει καλή.

Και κάπως έτσι δημιουργήθηκαν ξανά αρκετές εντάσεις.