The Bachelor 2: "Δεν έχω γνωρίσει πιο γλύφτρα και διπρόσωπη σαν εσένα" - Έξαλλη η Ιζαμπέλα

Άσχημο το κλίμα μεταξύ εκείνης και της Αθηνάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Bachelor 2:

Ολοένα και χειροτερεύουν οι σχέσεις μεταξύ της Αθηνάς και της Ιζαμπέλας, ειδικά μετά το αποψινό (24/11) επεισόδιο του The Bachelor 2.

Ήδη από την αρχή του επεισοδίου, οι δύο κοπέλες αρπάχτηκαν σε μια συζήτηση που είχαν και έπειτα ακολούθησε ο κακός χαμός, με την Γιώτα να παίρνει θέση και να υποστηρίζει την Αθηνά.

Από την άλλη όμως, η Ιζαμπέλα είχε στο πλευρό της την Έλενα και την Μαρία, οι οποίες σε συνδυασμό με την πρώτη τα έχωσαν για καλά στην Αθηνά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια τεράστια ένταση στη βίλα.

Ο τσακωμός Αθηνάς - Ιζαμπέλας στο The Bachelor 2

Ξεφτίλισε όλες τις παίκτριες η Ιζαμπέλα - «Οι περισσότερες έχουν IQ τυρόπιτας»

Η Ιζαμπέλα από το The Bachelor 2 μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και ξεφτίλισε όλες τις κοπέλες που μαζί της διεκδικούν την καρδιά του Αλέξη Παππά. Δεν δίστασε να πει πως έχουν "iq τυρόπιτας".

«Γελάω. Αν θεωρείται ένας δυναμικός άνθρωπος στρατηγός, δεν έχω να πω κάτι. Οι περισσότερες έχουν iq τυρόπιτας. Είμαι στρατηγός του εαυτού μου», ξεκαθάρισε στην εκπομπή.

«Η Αθηνά δείχνει ότι δεν καταλαβαίνει πολλά πράγματα. Εγώ πιστεύω ότι είναι πονηρή, καταλαβαίνει πολλά και αυτό φάνηκε από τη μέρα που μπήκε στο δωμάτιο και μου κουνούσε το δάχτυλο και μου έλεγε ότι δεν θα είμαι ευτυχισμένη στη ζωή μου. Όσο και να μη συμπαθείς μια κοπέλα δεν τις δίνεις τέτοιες ευχές. Ποια είναι αυτά που θα μιλήσει για τη δική μου ευτυχία;», είπε για τον καβγά με την Αθηνά.