The Bachelor 2: Έξαλλη η Ιζαμπέλα - «Δεν θα μου βγάλετε εσείς το όνομα»

«Να λένε την αλήθεια όχι μ@λ@κίες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Έξαλλη η Ιζαμπέλα - «Δεν θα μου βγάλετε εσείς το όνομα»

Για άλλη μια φορά οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor 2 ήταν άκρως καταιγιστικές καθώς η Αθηνά New York ανέφερε το όνομα της Ιζαμπέλας καθώς αποκάλυψε ότι είναι αρκετά δυσαρεστημένη μιας και ο "στρατός" της δεν υπάρχει.

Η Ιζαμπέλα μόλις έμαθε τα μαντάτα από την Νικόλ, δεν δίστασε να ζητήσει τον λόγο από την Αθηνά η οποία ανέφερε πως η Ιζαμπέλα κλαίει αφού ο στρατός της "κατέρρευσε". Όπως φάνηκε, αυτό το γεγονός την εξόργισε αρκετά.

Έτσι, η Ιζαμπέλα είπε χαρακτηριστικά «Δεν έχω κλάψει ποτέ εδώ μέσα για τον στρατό. Να λένε την αλήθεια, όχι μαλακίες». Και συνέχισε λέγοντας «Εγώ δεν έχω κλάψει για κανένα στρατό και για καμία εδώ μέσα. Την αλήθεια θα την λέτε κι όταν είμαι μπροστά και όταν είμαι πίσω. Δεν θα λέτε ψέματα.»

Οι δηλώσεις της Ιζαμπέλας σχετικά με τα όσα ανέφερε η Αθηνά New York

The Bachelor 2: Αγνώριστη πριν χρόνια η Ιζαμπέλα σε διαφήμιση για εσώρουχα

Γνωρίζαμε πως η Ιζαμπέλα, η εκρηκτική παίκτρια του The Bachelor 2 συμμετείχε πριν λίγο καιρό στο Deal, ωστόσο λίγοι γνωρίζουν πως την έχουμε ξαναδεί στην τηλεόραση και συγκεκριμένα σε διαφήμιση για γνωστή μάρκα εσωρούχων.

Η Ιζαμπέλα έχει ήδη καταφέρει να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα μέσα στο σπίτι τόσο με τη συμπεριφορά της όσο και με τον τρόπο που διεκδικεί τον Αλέξη.

Η Ιζαμπέλα γεννήθηκε στη Μόσχα το 1990, ενώ σε ηλικία οκτώ μηνών ήρθε με την οικογένεια της στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 12 ετών, άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στο modelling, στο τραγούδι αλλά και στην υποκριτική καθώς πρωταγωνίστησε σε ταινία στην Μόσχα με τον γνωστό Ρώσσο καλλιτέχνη Dmitry Malikov.

Στα 18 παίρνει μέρος στο γνωστό talent show X-Factor στην Ελλάδα απ’ όπου ξεκίνησαν και οι προτάσεις για συνεργασίες με νυχτερινά μαγαζιά τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην επαρχία.

Η χαρακτηριστική της φωνή και ιδιαίτερη χροιά, την οδήγησαν σε συνεργασίες με γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Πίτσα Παπαδοπούλου, Άντζελα Δημητρίου, Βαλάντη, Μάκη Δημάκης, Ηλία Βρεττό, Χρίστο Αντωνιάδη, Φανή Δρακοπούλου κ.α.

The Bachelor 2