The Bachelor 2: Η Ιζαμπέλα ξεκαθαρίζει την θέση της με την κλίκα - «Εάν στον Αλέξη αρέσουν οι ψέυτικες...»

«Δεν έχω κανένα στρατό»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Η Ιζαμπέλα ξεκαθαρίζει την θέση της με την κλίκα - «Εάν στον Αλέξη αρέσουν οι ψέυτικες...»

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια του The Bachelor 2 είδαμε πως οι εντάσεις ανάμεσα στα κορίτσια καλά κρατούν καθώς η Ιζαμπέλα θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της αφού προσπάθησε να εξηγήσει πως δεν έχει "στρατό" όπως της καταλογίζουν.

Όπως είναι λογικό όλες έχουν μπει για τον τελικό στόχο που είναι το έπαθλο αλλά και ο Bachelor ή κοινώς Αλέξης Παππάς. Έτσι, όλες είναι έτοιμες να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κερδίσουν το ενδιαφέρον του και αυτό το έχουμε παρατηρήσει σε πολλά επεισόδια μέχρι στιγμής.

Μάλιστα, εμείς σας έχουμε και το πρώτο spoiler για το ποιες παίκτριες είναι φαβορί προκειμένου να φτάσουν στην πηγή. Άραγε ποια θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον του Αλέξη Παππά;

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις της Ιζαμπέλας

The Bachelor 2: Η Ιζαμπέλα δεν γεννήθηκε στην Ελλάδα - Αγνώριστη με μέση δαχτυλίδι το 2015

Είναι σίγουρα μια από τις προσωπικότητες που μαγνήτισαν το τηλεοπτικό κοινό με το καλησπέρα σας στο The Bachelor! Όπως σας αποκαλύψαμε είχε πάει και στο Deal του Χρήστου Φερεντίνου στο παρελθόν και είχε τρελάνει τον τραπεζίτη! Εκτός από αυτό, όμως, η Ιζαμπέλα το 2015 μοίραζε εγκεφαλικά στις πίστες με το καλλίγραμμο κορμί της!

Ποια είναι η Ιζαμπέλα του The Bachelor 2

Η Ιζαμπέλα γεννήθηκε στη Μόσχα το 1990, ενώ σε ηλικία οκτώ μηνών ήρθε με την οικογένεια της στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 12 ετών, άρχισε να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στο modelling, στο τραγούδι αλλά και στην υποκριτική καθώς πρωταγωνίστησε σε ταινία στην Μόσχα με τον γνωστό Ρώσσο καλλιτέχνη Dmitry Malikov.

Στα 18 παίρνει μέρος στο γνωστό talent show X-Factor στην Ελλάδα απ’ όπου ξεκίνησαν και οι προτάσεις για συνεργασίες με νυχτερινά μαγαζιά τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην επαρχία.

Η χαρακτηριστική της φωνή και ιδιαίτερη χροιά, την οδήγησαν σε συνεργασίες με γνωστά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως Πίτσα Παπαδοπούλου, Άντζελα Δημητρίου, Βαλάντη, Μάκη Δημάκης, Ηλία Βρεττό, Χρίστο Αντωνιάδη, Φανή Δρακοπούλου κ.α.

The Bachelor 2

The Bachelor 2 ΙζαμπέλαThe Bachelor 2 Ιζαμπέλα Παυλίδου

Με την μοναδική εμφάνισή της έχει κερδίσει αμέτρητους τίτλους ομορφιάς όπως Star Βορείου Ελλάδος, Miss Μακεδονία, Star Θεσσαλονίκη… ενώ έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας και διαφημίσεις ρούχων ως μοντέλο σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει κυκλοφορήσει 3 τραγούδια από τα οποία ξεχώρισε το τραγούδι ‘’Τι λες ρε φίλε’’ σε στίχους Φώτη Βλαχόπουλου και μουσική Γιώργου Γιαλετζή ενώ μόλις κυκλοφόρησε από την δισκογραφική εταιρία Real Music το νέο της τραγούδι με τίτλο ‘’Στα Μπαράκια’’ σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Τσιανάκα.