The Bachelor 2: Άγριος καυγάς μέσα στο σπίτι πριν το ραντεβού της Φένιας

Έγιναν μαλλιά κουβάρια Φένια - Έλενα - Ντίνα - Αθηνά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Άγριος καυγάς μέσα στο σπίτι πριν το ραντεβού της Φένιας

Ένας άγριος καβγάς συνέβη για ακόμη μια φορά στη βίλα του «The Bachelor», με τα κορίτσια να αρχίζουν να τσακώνονται με αφορμή τη συμπαίκτριά τους, που διάλεξε για το ατομικό ραντεβού με τον Αλέξη Παππά.

Συγκεκριμένα, η παίκτρια που θέλησε να δει στον προσωπικό του χώρο ο Bachelor, ήταν η Φένια, γεγονός που... άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στη βίλα. Δεν ήταν μονάχα η αντίδραση της Έλενας, που αποφάσισε να «μπλοκάρει» την Φένια, αλλά η συνέχεια δόθηκε με πρωταγωνίστρια την Αθηνά της Νέας Υόρκης.

Η ίδια τσακώθηκε άγρια, ειδικά με την Ντίνα και την Άννα, κάτι που έγινε και με τις δύο τελευταίες μεταξύ τους. Όταν, δε, η Ντίνα άρχισε να «ξεσπά», η Αθηνά, που είχε απομακρυνθεί, γύρισε για να της πει πως «αυτός είναι ο λόγος που δε θα βρεις ποτέ άνδρα και θα μείνεις με τα ζωάκια σου μόνο».

Νωρίτερα, μάλιστα, η Φένια είχε τσακωθεί με την Έλενα, με αφορμή το... κοτόπουλο μπλοκ που της έκανε, για να επισκεφθεί τον προσωπικό χώρο του Αλέξη, πριν από το ραντεβού.

Ο καυγάς στο σπίτι του The Bachelor 2

Η Έλενα έπιασε στα «πράσα» τον Αλέξη με την Αθηνά

Το «The Bachelor» μας προσφέρει κάθε φορά αφορμή... να δακρύσουμε από τα γέλια, με μια ακόμη στιγμή του Αλέξη Παππά με ένα εκ των κοριτσιών να προσφέρει άλλη μια αφορμή να «λυγίσουμε».

Συγκεκριμένα, ο Bachelor άρχισε να απομονώνει τις κοπέλες μία προς μία στο μεταξύ τους πάρτι με ποτά, μετά τη νίκη τους στον αγώνα ποδοσφαίρων, διαλέγοντας να πάρει κάποια στιγμή την Αθηνά από την Νέα Υόρκη. Η συνομιλία τους εξελίχθηκε εξαιρετικά και ο Αλέξης ζήτησε από την Αθηνά να τον φιλήσει.

Η Αθηνά άρχισε να τον φιλά, μετά το... άκυρο που του είχε ρίξει σε δική του απόπειρα, και η Έλενα βρέθηκε μπροστά στο σκηνικό, επιχειρώντας στην αρχή να διακόψει. Η ίδια σοκαρίστηκε από το περιστατικό και εκνευρίστηκε με τον Αλέξη, ζητώντας του μετά το λόγο.

Όταν, όμως, εκείνος της εξήγησε πως η στάση της δεν είναι σωστή, «ντύνοντάς» τη με ορισμένα κομπλιμέντα, η Έλενα σταμάτησε να δείχνει τη ζήλεια της.