The Bachelor 2: Η Αθηνά απέρριψε το φιλί του Αλέξη!

Τι του εκμυστηρεύτηκε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Η Αθηνά απέρριψε το φιλί του Αλέξη!

Η Αθηνά New York ήταν η εκλεκτή του Αλέξη Παππά στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor καθώς όχι μόνο έκλεψε τις εντυπώσεις στο ομαδικό ραντεβού, αλλά την ίδια στιγμή την επέλεξε να πάνε σε πολύ ρομαντικό ατομικό ραντεβού.

Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και η Αθηνά του άνοιξε την καρδιά της και του μίλησε για πολύ ιδιαίτερα περιστατικά που έχουν συμβεί στη ζωή της.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων του αποκάλυψε πως δεν έχει σκοπό να ολοκληρώσει ακόμα τη σχέση της μαζί του όπως οι άλλες κοπέλες.

Η χυλόπιτα της Αθηνάς στον Αλέξη Παππά στο The Bachelor 2

Άβολο! Η χυλόπιτα του Αλέξη στη Φαίη

Μπορεί η Φαίη να έκανε τη φωτογράφιση άνω κάτω στο ομαδικό ραντεβού του The Bachelor 2, ωστόσο ο Αλέξης Παππάς πήρε την απόφαση να την καλέσει να φάνε μαζί προκειμένου να ξεκαθαρίσουν μερικά πράγματα που έγιναν μεταξύ τους.

Ο Αλέξης της εξήγησε πως η στάση της τον φέρνει σε δύσκολη θέση και την ίδια στιγμή της ζήτησε να σκέφτεται λίγο περισσότερο τις κινήσεις της.

Με το που τελείωσε τα λόγια του ο Αλέξης, η Φαίη έκανε κίνηση να τον φιλήσει και ο Αλέξης τη σταμάτησε. «Δεν θες να με φιλήσεις;», είπε αμέσως η Φαίη και κάπου εκεί το ραντεβού έγινε τελείως άβολο και κάπως έτσι δεν πήρε και το πολυπόθητο τριαντάφυλλο.