Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

The Bachelor 2: Πλακώθηκαν Αθηνά και Φαίη - «Δεν σου κόβει καθόλου»

Ο κακός χαμός στο ομαδικό ραντεβού

The Bachelor 2: Πλακώθηκαν Αθηνά και Φαίη - «Δεν σου κόβει καθόλου»
TV24 16.09.2021 23:32
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του The Bachelor 2, τα κορίτσια βρέθηκαν σε ομαδικό ραντεβού με τον Αλέξη, στο οποίο έκαναν αναπαράσταση από μεγάλους κινηματογραφικούς έρωτες. Η Φαίη βρισκόταν στο ίδιο σετ με την Αθηνά και κάπου εκεί τα πράγματα έγιναν δύσκολα.

Η Αθηνά αντιδρούσε ιδιαίτερα στις κινήσεις της Φαίης στη φωτογράφιση ενώ σε κάποιο σημείο, πήρε τη θέση της στην αγκαλιά του Αλέξη.

Μόλις τελείωσε η φωτογράφιση, η Φαίη ξέσπασε στην Αθηνά και άρχισε να της φωνάζει πως της έκανε χαλάστρα. Όλα αυτά πριν ξεκινήσει να σπάει ποτήρια!

Το σκηνικό ανάμεσα στην Αθηνά και τη Φαίη στο The Bachelor 2

Αγόρασε τριώροφο σπίτι ο Αλέξης Παππάς - Εκεί θα στεγάσει την αγάπη του με την νικήτρια του Bachelor 2

Στην κάμερα της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" μίλησε ο Κώστας Παπαδόπουλος μετά την συμμετοχή του στο παιχνίδι "Κάτι ξαναψήνεται" που αποθέωσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ο ζαχαροπλάστης, μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον Αλέξη Παππά.

«Τι να πω για το Bachelor… Ο Αλέξης Παππάς είναι πρώτον ηθοποιός, δεύτερον είναι ένας ρόλος. Ένας πολύ ακριβός ρόλος. Τα κορίτσια ελπίζω να το έχουν καταλάβει ότι είναι ένας ρόλος

Δεν νομίζω πως ο Αλέξης Παππάς μπήκε στο Bachelor για να γνωρίσει τη γυναίκα της ζωής του. Ο άνθρωπος είναι ηθοποιός, το έκανε για τα λεφτά καθαρά, πληρώνεται για αυτό που κάνει και τελείωσε» , είπε αρχικά.

«Σαν άνδρας που είμαι, δεν θα έβγαινα στο σφυρί! Για τα λεφτά που πήρε, όμως, θα πήγαινα! Πήρε ένα σπίτι ολόκληρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Τριώροφο, ούτε καν διώροφο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος και αν ισχύει, τότε σίγουρα εκεί θα μείνει με την κοπέλα που θα επιλέξει από το Bachelor σαν εκλεκτή της καρδιάς του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Παρελθόν πια το Bachelor για την Βίβιαν Παναγιωτοπούλου - Αυτός είναι ο σύντροφος της

The Bachelor 2: Η Αθηνά New York αποκαλύπτει όλη την αλήθεια - "Η λιποθυμία της Φαίης ήταν ψεύτικη"

Share