Έκανε πέρασμα από το The Voice και τώρα μπαίνει στο Big Brother

Έχει πάει και στο Deal

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκανε πέρασμα από το The Voice και τώρα μπαίνει στο Big Brother

Το Big Brother 2 επιστρέφει ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την ερχόμενη σεζόν, με την 20αδα των παικτών να έχει πια ολοκληρωθεί. Ανάμεσα τους λοιπόν, θα δούμε μια ξανθιά τραγουδίστρια η οποία έκανε το πέρασμα της από το The Voice, ενώ αναζήτησε την τύχη της και στο Deal.

Έτσι λοιπόν, από Σεπτέμβρη η γυναίκα αυτή θα κάνει την Σοφία Δανέζη να... ξεχαστεί! Είναι ένα πρόσωπο που θα απασχολήσει σίγουρα πολύ, αφού τουλάχιστον εμφανισιακά δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη.

Αυτή είναι η τραγουδίστρια που μπαίνει στο Big Brother

Ο λόγος για την Μαρίνα Μαράτου, η οποία έλαβε συμμετοχή στο The Voice το 2018, ενώ ένα χρόνο αργότερα το 2019 έπαιξε στο Deal. Όπως αναφέρουν πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, πρόκειται να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα υποδεχθεί ο μεγάλος αδερφός.

Σύμφωνα επίσης με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, ανάμεσα στους 20 συγκεκριμένους παίκτες υπάρχουν και τέσσερις διάσημοι από τον χώρο της μόδας και του θεάματος. Ειδικότερα, από τον χώρο του μόντελινγκ πρόκειται να δούμε δύο άντρες και μια γυναίκα.

Όπως όλα δείχνουν, μπορεί το Big Brother 2 να στηρίζεται στο κλασικό φορμάτ, ωστόσο πρόκειται να δούμε πολλές αλλαγές και πολλά διαφορετικά πρόσωπα, όχι μόνο στους παίκτες αλλά και για την υπόλοιπα ομάδα μπροστά και πίσω από την κάμερα, όμως σίγουρα δεν πρόκειται να δούμε τον Γιώργο Τσαλίκη, μιας και οι καταγγελίες συνεχίζονται από πλευράς του προς το ΣΚΑΙ.

Μετά το διαζύγιο του μπαίνει στο Big Brother

Την αποκάλυψη έκανε η εκπομπή Καλοκαίρι Not, αναφέροντας μάλιστα πως η απάντηση του ήταν θετική και πολύ σύντομα θα τον δούμε να μπαίνει στο σπίτι του μεγάλου αδερφού, εκεί που κάποτε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ξήλωνε την κεντρική πόρτα για να φύγει.

Ο λόγος λοιπόν για τον Στηβ Μιλάτο, ο οποίος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ, ενώ είχε απασχολήσει με το χωρισμό του.