Στηβ Μιλάτος: Χώρισε μετά από 2 μήνες γάμου - «Δεν υπάρχει περίπτωση για επανασύνδεση»

«Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στηβ Μιλάτος: Χώρισε μετά από 2 μήνες γάμου - «Δεν υπάρχει περίπτωση για επανασύνδεση»

Το πρωί της Τρίτης, ο Στηβ Μιλάτος μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και αποκάλυψε τους λόγους που τον έκαναν να χωρίσει.

Πριν δύο μήνες, το γνωστό μοντέλο παντρεύτηκε με την Άννα Παπαϊωάννου και το ζευγάρι φαινόταν πολύ ερωτευμένο κι αγαπημένο. Ωστόσο, λίγο αργότερα, αποφάσισαν να διαλέξουν διαφορετούς δρόμους.

Οι δηλώσεις του Στηβ Μιλάτου για τον χωρισμό του

«Ήμουν παντρεμένος για δύο μήνες. Υπήρξε έλλειψη επικοινωνίας, απλά σαν ζευγάρι αρχίσαμε να μη ταιριάζουμε. Ενώ ήμασταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει επικοινωνία και το ζορίζεις, λες off. Η πρώην γυναίκα μου δεν έκανε πίσω και κουράστηκα. Όταν έκανα την πρόταση γάμου, ήθελα να κάνω και παιδί, νόμιζα ότι καταστάλαξα κάπου.

Το τέλος ήρθε νωρίτερα. Ήταν δική μου απόφαση να χωρίσουμε. Προσπάθησε να με μεταπείσει αλλά όταν ραγίζει το ποτήρι, δεν ξανακολλάει. Δεν υπάρχει περίπτωση για επανασύνδεση. Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει. Δεν πιστεύω ότι ο έρωτας χάθηκε, επειδή χώρισα. Θέλω να ξαναπαντρευτώ. Όταν πέφτεις πρέπει να σηκώνεσαι ξανά. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι αρέσεις, είναι ωραίο το φλερτ».

Στηβ Μιλάτος χώρισε μετά από 2 μήνες γάμου

Ο Στηβ Μιλάτο βγήκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δήλωσε ότι έχει δουλέψει ως στρίπερ!

Στη χθεσινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show" το γνωστό μοντέλο που έχει "κλέψει" τις καρδιές πολλών κοριτσιών και μας άφησε όλους έκπληκτους με τις δηλώσεις του.

Ο λόγος για τον Στηβ Μιλάτο, ο οποίος δεν δίστασε να αποκαλύψει πως στο παρελθόν έχει δοκιμάσει και άλλες δουλειές.

Ο ίδιος δήλωσε: «Έκανα πολλές δουλειές πριν γίνω μοντέλο, γιατί ήθελα να περνάω καλά. Τα ακριβά γούστα πληρώνονται. Δούλεψα και ως στρίπερ σε bachelor πάρτι. Είναι μύθος ότι οι γυναίκες δεν κάνουν τίποτα στα bachelor. Το έκανα μια φορά. Μπορεί να δείχνω ροκ αλλά είμαι παλαιών αρχών σε κάποια πράγματα. Την επόμενη μέρα σκεφτόμουν τι έκανα. Εγώ που αγαπάω τη γυναίκα μου δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα κάνω βλακεία." Δείτε τι δήλωσε για τις γυναίκες και ο Γιάννης Κουκουράκης!

Στηβ Μιλάτος αποκάλυψη στον Γρηγόρη

Το μοντέλο πρόσθεσε: "Πήγα στο σπίτι και ήταν πέντε κορίτσια. Μπήκα μέσα με τον φίλο μου και βάλαμε ποτό. Βρήκα τη δουλειά μέσω κοινού γνωστού από ένα γραφείο. Ο φίλος μου ήταν φρεσκοχωρισμένος και του λέω θα σε κάνω να ξανανιώσεις. Τελικά υπήρξε μια συνεύρεση κουμπάρας, νύφης, εμού και του φίλου μου. Αυτό με σόκαρε. Με ενόχλησε η ιδέα ότι την άλλη μέρα παντρευόταν. Αν έχεις απωθημένα μην παντρεύεσαι. Τότε σταμάτησα να χορεύω, γιατί δεν ήθελα να χαλάσω την εικόνα που είχα για τις γυναίκες"

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: