Ανακοινώθηκαν τα νέα για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Τι συνέβη;

Έχει να γίνει χαμός απόψε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα νέα για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Τι συνέβη;

Η Ζέτα Μακρυπούλια επιστρέφει απόψε (28/11) με ένα Special επεισόδιο του Ρουκ Ζουκ και έτσι πριν από λίγο ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για όλα όσα πρόκειται να δούμε απόψε. Άλλωστε η παρουσιάστρια σκίζει καθημερινά με την εκπομπή της, επομένως το κοινό περιμένει πώς και πώς να δει και την εκπομπή της Κυριακής.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια για το Ρουκ Ζουκ

«Το «ROUK ZOUK SPECIAL» αυτής της Κυριακής έχει πολύ… ταλέντο!

Στις 28 Νοεμβρίου στις 20:00 η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται δέκα αγαπημένα πρόσωπα, δέκα εκλεκτούς καλλιτέχνες, δύο ομάδες που ρουκζουκάρουν σε μία μάχη με πολύ κέφι!

Η ομάδα «ΒΕΜΠΟ» των Γιάννη Ζουγανέλη, Ζέτας Δούκα, Στέλιου Παπαδόπουλου, Νίνας Λοτσάρη και Κωνσταντίνου Παγιάτη έρχεται αντιμέτωπη με την «ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ» των Μάκη Δελαπόρτα, Ελένης Καστάνη, Πηνελόπης Αναστασοπούλου, Παναγιώτη Πετράκη και Θοδωρή Πανά.

Οι καλεσμένοι του «ROUK ZOUK SPECIAL» και αυτής της Κυριακής παίζουν για φιλανθρωπικό σκοπό, για το «Make A Wish».

Ποιος καλεσμένος επικαλείται επαγγελματικό λόγο για να καλέσει τον Μάκη Δελαπόρτα σπίτι του, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού του έχει ότι θα του πλύνει τα άπλυτα πιάτα;

Πώς πίνει η Νίνα Λοτσάρη νερό και αναψυκτικό σε κολονάτο ποτήρι;

Ποιος φταίει όταν ο Παναγιώτης Πετράκης θυμώνει; Οι συμπρωταγωνιστές του ή ο περιπτεράς της γειτονιάς;

Πώς ένα φλογερό catwalk αποθεώνει τον Θοδωρή Πανά;

Πόσο πολύ εντυπωσιάζεται η Ζέτα Μακρυπούλια από το πάθος για παιχνίδι που έχει η Ελένη Καστάνη;

Ποιος κρυφός έρωτας της παράστασης «Η κυρία Επιθεώρηση» αποκαλύπτεται;

Πώς είναι η συνύπαρξη στο ίδιο καμαρίνι για τις Ζέτα Δούκα και Πηνελόπη Αναστασοπούλου;

Ποιος από τους καλεσμένους θα είναι σε λίγα χρόνια Πρωθυπουργός της Ελλάδας;

Το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, με την Ζέτα Μακρυπούλια, έρχεται κάθε Κυριακή στον ΑΝΤ1 για να ενισχύσει το «Make A Wish» και το Χαμόγελο του Παιδιού», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση του σταθμού.

Επική στιγμή στο Ρουκ Ζουκ: Ο Ίαν Στρατής παραλίγο να αποκαλέσει «μωρό μου» τη Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκης και ο Ίαν Στρατής βρέθηκαν στο τηλεπαιχνίδι του ANT1 «Ρουκ Ζουκ» όπου και συμμετείχαν με αντίπαλη ομάδα του κριτές του “Game of Chefs” μαζί με την Ντορέττα Παπαπαδημητρίου.

Όπως φάνηκε, η λέξη "φασολάδα" φάνηκε πως δυσκόλεψε αρκετά τον Ίαν Στρατή ο οποίος δεν κατάφερε να βρει την απάντηση στην περιγραφή της Μαίρης.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο γνωστός τραγουδιστής πάνω στο άγχος του, λίγο ήθελε πριν την αποκαλέσει «Μωρό μου». Κάπου εδώ να τονίσουμε πως πριν από λίγο καιρό αποκάλυψαν πως είναι μαζί.

«Είναι κάτι που το είδαμε προχθές σε έναν κατάλογο και λες αυτό γιατί έχει τόσο; Είναι στρογγυλά, λευκά πραγματάκια.. Σε τι είπα ότι είμαι πάρα πολύ να φτιάχνω;» είπε η Μαίρη περιγράφοντας τα φασόλια και ο Ίαν δαγκώνοντας τα χείλη του από το άγχος του είπε: «Δεν ξέρω ρε μωρρρρ…μμμ».