Αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό του Τι Λες Τώρα η Μαρία Ηλιάκη - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και πήγε στο καμαρίνι της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό του Τι Λες Τώρα η Μαρία Ηλιάκη - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Η Μαρία Ηλιάκη αναγκάστηκε να αποχωρήσει πολύ ξαφνικά από το πλατό του Τι Λες Τώρα μιας και αισθάνθηκε μία αδιαθεσία. Έτσι πήγε στο καμαρίνι της προκειμένου να ηρεμήσει να πάρει δύο ανάσες.

Δεν πρόλαβε καλά καλά να επιστρέψει η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία απουσίαζε κάποιες μέρες καθώς βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και τώρα σειρά πήρε η Μαρία Ηλιάκη.

Τι συνέβη με τη Μαρία Ηλιάκη στο Τι Λες Τώρα

Η παρουσιάστρια δεν βρισκόταν στο πλατό μόλις επέστρεψαν από διαφημίσεις και έτσι η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για την ξαφνική αδιαθεσία που είχε ενώ τόνισε πως πρέπει να κάνουν ένα ευχέλαιο γιατί τελευταία τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά.

Στη συνέχεια ωστόσο, η Μαρία Ηλιάκη συνήλθε και επέστρεψε στο πλατό ευδιάθετη προκειμένου να συνεχίσει την εκπομπή της.

Μαρία Ηλιάκη Κατερίνα Καραβάτου

Ουρλιαχτά και φωνές - Σοκαρισμένες Ηλιάκη και Καραβάτου στον αέρα του MEGA

Το απόλυτο σοκ έπαθαν το πρωί του Σαββάτου (27/11) κατά την διάρκεια της εκπομπής τους "Τι Λες Τώρα" η Μαρία Ηλιάκη και η Κατερίνα Καραβάτου, που επέστρεψε μετά από μέρες στο πλατό.

Συγκεκριμένα, περίμενε τις δύο παρουσιάστριες μια απίθανη έκπληξη στη στήλη του «Σαν σήμερα». Συγκεκριμένα, οι δυο τους αντίκρισαν τους εαυτούς τους όταν συνυπήρχαν τηλεοπτικά πριν από αρκετά χρόνια στο «Κους Κους το Μεσημέρι».

«Εγώ είμαι αυτή; Ε; Ωραίο;» είπε η Κατερίνα Καραβάτου, ενώ η Μαρία Ηλιάκη σχολίασε «Ευτυχώς πάντως όσο μεγαλώνουμε, καλύτερες».