Χαρές στην οικογένεια της Τατιάνας Στεφανίδου - Η ευχάριστη ανακοίνωση

Έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές στην οικογένεια της Τατιάνας Στεφανίδου - Η ευχάριστη ανακοίνωση

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή (28/11) μέρα για την Τατιάνα Στεφανίδου μιας και ο πατέρας της, Μίμης Στεφανίδης, που του έχει τρελή αδυναμία, γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει από το σημαντικό αυτό γεγονός για αυτό και επισκέφθηκε των γονιών, γιορτάζοντας τα γενέθλια του αλλά και απολαμβάνοντας τα νόστιμα φαγητά που είχε ετοιμάσει η μητέρα της, τα οποία και λατρεύει.

Η Τατιάνα Στεφανίδου λοιπόν δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία της μητέρας της μέσα από την κουζίνα αλλά και μια φωτογραφία από το γιορτινό τραπέζι γράφοντας: «Χρόνια πολλά μπαμπάκα μου».

Στιγμιότυπα από τα γενέθλια του πατέρα της Τατιάνας Στεφανίδου

Χαρές στην οικογένεια της Τατιάνας Στεφανίδου

Χαρές στην οικογένεια της Τατιάνας Στεφανίδου φωτογραφίες

Σικάτο και "βασιλικό" το τριώροφο σπίτι που μένει η Τατιάνα Στεφανίδου με τον Νίκο Ευαγγελάτο και τα παιδιά

Η Τατιάνα Στεφανίδου έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz. Το έχει διακοσμήσει με το δικό της σικάτο στιλ και θυμίζει κατά πολύ εσωτερικό βασιλικής έπαυλης, καθώς τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό, το μπεζ και το χρυσό.

Η παρουσιάστρια με τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με τα παιδιά τους να είναι και η κύρια προτεραιότητα τους. Βέβαια, να σημειώσουμε πως ο γιος της έχει τελειώσει το σχολείο, σπουδάζει στο εξωτερικό και το σπίτι που νοικιάζει είναι επίσης συγκλονιστικό.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.