"Το λέω και το πιστεύω" - Η απάντηση της Λάουρα Νάργες στη Μεϊμαρίδη μετά τα νέα σχόλια για τον Σαντικάι

Συνεχίζεται η μεταξύ τους κόντρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με την ερώτηση Μάρας Μεϊμαρίδη στην Λάουρα Νάργες για τον σύντροφο της, Χρήστο Σαντικάι, με πολλούς να την θεωρούν ρατσιστική.

«Αυτό το Σαντικάι τι όνομα είναι, τι ράτσα είναι» είπε η συγγραφέας, η οποία λίγο αργότερα έσπευσε να ζητήσει συγνώμη στον τραγουδιστή.

Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής (28/11) η ίδια έκανε ξανά δηλώσεις, αρκετά παρόμοιες με τις αρχικές. Με αφορμή αυτό, η Λάουρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και σχολίασε τα όσα είπε η Μάρα Μεϊμαρίδη.

«Πολύ απλά δεν θέλω να σταθώ σε αυτό, γιατί θέλω να προχωρήσω και να κοιτάξω μπροστά. Η αγάπη είναι το φως το λέω και το πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να περιπλέξουμε τα πράγματα, με κάλυψε και αυτό που είπε ο Χρήστος, οποίος μίλησε πάρα πολύ όμορφα και είμαι πολύ περήφανη για αυτόν. Από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να το συζητάμε άλλο αυτό», σχολίασε η Λάουρα Νάργες.

Η απάντηση της Νάργες στην Μεϊμαρίδη

Η αφοπλιστική απάντηση του Χρήστου Σαντικάι στην Μεϊμαρίδη: «Είναι σαν να μπαίνουν από εδώ και να βγαίνουν από...»

Ο κακός "χαμός" προκλήθηκε με τις δηλώσεις που έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον Χρήστο Σαντικάι αφού ανέφερε χαρακτηριστικά «Τι ράτσα είναι ο κύριος Σαντικάι;».

Από την άλλη, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» τον "τσάκωσε" με αποτέλεσμα ο γνωστός μουσικός να απαντήσει για την ρατσιστική ερώτηση που έκανε η Μάρα Μεϊμαρίδη στη σύντροφό του, Λάουρα Νάργες on air.

«Δεν έχω κάτι προσωπικό με την κυρία Μάρα. Έχω μεγαλώσει σε ένα οικογενειακό περιβάλλον να αγαπώ τους ανθρώπους. Αυτά τα σχόλια από μικρός, όταν δεχόμουν μπούλινγκ, έχω ένα ειδικό φίλτρο που είναι σαν να μπαίνουν από εδώ και να βγαίνουν από εκεί.

Δεν μένει μέσα μου ώστε να δημιουργηθεί μια αντιπαλότητα, είναι σαν να μην το άκουσα. Η Λάουρα ήταν στεναχωρημένη στο τηλέφωνο. Κρατάω μόνο τα καλά και συγχωρώ».