Αιμιλιάνος Σταματάκης: Η πρώτη φωτογραφία από την πρόβα για τον «Ρινόκερο» ως αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη

Είναι πλέον επίσημο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αιμιλιάνος Σταματάκης: Η πρώτη φωτογραφία από την πρόβα για τον «Ρινόκερο» ως αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη

Πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε πως ο ηθοποιός που θα αντικαταστήσει τον Άρη Σερβετάλη στην παράσταση Ρινόκερος πρόκειται να είναι ο Αιμιλιανός Σταματάτακης.

Ο ίδιος έχει ήδη ξεκινήσει τις πρόβες ώστε στις 16 Δεκεμβρίου να ξεκινήσουν και πάλι οι παραστάσεις στο θέατρο Κιβωτός. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφίες από τις πρόβες.

Η πρώτη φωτογραφία από τις πρόβες του Σταματάκη στην θέση του Σερβετάλη

Αιμιλιάνος Σταματάκης στη θέση του Σερβετάλη

Ποιος είναι ο Αιμιλιανός Σταματάκης

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Επίσης έχει πτυχίο Θεατρικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ο άνθρωπος που γελά (2019), Jesus Christ Superstar (2018), Chicago (2019), Ορέστης (2021).

Ο θεατρικός ηθοποιός έχει αρκετές παραστάσεις στο ενεργητικό του, με πρώτη και σημαντικότερη το μιούζικαλ του Νίκου Καρβέλα «Οι καμπάνες του Edelweiss», όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Άννα Βίσση.

Πριν από λίγο καιρό, ο Αιμιλιανός Σταματάκης βρισκόταν σε σχέση με τη Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία μάλιστα συμπρωταγωνιστούσαν στην θεατρική παράσταση Hair, στην οποία τώρα η Μαίρη Συνατσάκη συμπρωταγωνιστεί με τον νυν σύντροφό της, Ίαν Στρατή.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής για τον Άρη Σερβετάλη

«Ως εταιρεία παραγωγής της παράστασης Ρινόκερος και βλέποντας να αναπτύσσονται διάφορες παραφιλολογίες γύρω από την αποχώρηση του πρωταγωνιστή μας από την παράσταση, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι την πρόθεσή του να μην συμμετέχει στην παράσταση εφόσον τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τους κλειστούς χώρους, η αποχώρηση του κρίθηκε από τη μεριά του δεδομένη. Ως εκ τούτου θεωρούμε καθήκον μας να αναλάβουμε την ευθύνη μας απέναντι στους εργαζόμενους και τους συντελεστές της παράστασης.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Η εταιρεία παραγωγής, ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Άρης Σερβετάλης Ρινόκερος