"Η πιο σημαντική στη ζωή μου είναι η γέννηση της κόρης μου" - Συγκινεί ο Νίκος Βουρλιώτης

Η τρυφερή αποκάλυψή του στον αέρα του MEGA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Καλεσμένος στην σημερινή (28/11) εκπομπή του Γιάννη Τσιμιτσέλη, Fishy, βρέθηκε ο Νίκος Βουρλιώτης με τους δυο φίλους να κατευθύνονται προς την όμορφη Ζάκυνθο!

Ο γνωστός ράπερ μίλησε για το πρώτο του ξεκίνημα ως γελοιογράφος αλλά και για το πώς έφτασε στους Goin’ Through.

Οι δηλώσεις του Βουρλιώτη

«Ήμουν πάντα μία ανήσυχη καλλιτεχνική φύση. Ξεκίνησα από γελοιογραφία ως γελοιογράφος σε έντυπα από μικρή ηλικία/ Δούλεψα.και σε κάποια έντυπα μουσική από το πόστο του Dj και έτσι προέκυψε η ιδέα να κάνω δικές μου μουσικές.

Δεν θεωρώ τον εαυτό μου μουσικό, θα ήταν ιεροσυλία. Δεν μου αρέσει να εξισώνω σε αυτό το επίπεδο τα πράγματα. Έχω αποκτήσει μία μουσική ταυτότητα ως Goin’ Through, αλλά αν θεωρήσουμε αυτό το ντουέτο ο Μιχάλης και ο Νίκος είναι δύο άνθρωποι παραγωγικοί που έχουν κάνει μουσική και τραγούδια, όλα αυτά τα χρόνια ο Μιχάλης είναι αυτός που είναι ο μουσικός της υπόθεσης»

Το σχήμα έχει περάσει από διάφορα μουσικά δεινά για να φτάσει στο στόχο του και σε μία εποχή που δεν υπήρχαν όλα αυτά τα μέσα που υπάρχουν σήμερα».

Για την κόρη του, που είχε και γενέθλια πριν λίγο καιρό, είπε: «Η πιο σημαντική στη ζωή μου είναι η γέννηση της κόρης μου. Είναι τεσσάρων. Όταν έρθει πρώτη φορά στο σπίτι αγόρι για την κόρη μου θα κάνω τον σταυρό μου».

Λίγα λόγια για τον Βουρλιώτη

Γεννήθηκε στα σύνορα του Κορυδαλλού και της Αγίας Βαρβάρας. Εργάστηκε για μια περίοδο ως σκιτσογράφος, δημιουργώντας γελοιογραφίες για εφημερίδες και περιοδικά. Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 ασχολήθηκε με τη μουσική ως DJ παίζοντας soul, funk και rap. Περίπου μια δεκαετία αργότερα, μαζί με τον Μιχάλη Παπαθανασίου, δημιούργησε τους Goin' Through.

Έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία μέσα σε αυτά τα χρόνια κερδίζοντας 4 χρυσούς κι έναν πλατινένιο δίσκο. Έχει κυκλοφορήσει 1 maxi-single, 5 LPs, 5 CD-singles καθώς και πολλές συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών.

Είναι επίσης παραγωγός των 2 Streetbeat συλλογών σε CD από την BMG και τις Sony, Universal. Το 1998, δημιούργησε τη δισκογραφική εταιρεία Family The Label, η οποία συνεργάστηκε με διάφορες δισκογραφικές εταιρίες όπως οι BMG, Planetworks, Universal, Lyra, Def Jam Recordings (στην Νέα Υόρκη) και Stars Records (στη Βουλγαρία).

Συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα clubs εντός κι εκτός συνόρων, μεταξύ των οποίων τα INTERNI, Balux, Villa Mercedes, Cinema, Lido, Hotel κ.ά. Επίσης, συνεργάστηκε με πολλά τηλεοπτικά κανάλια κάνοντας μουσικές εκπομπές, όπως το Streetbeat, μια από της παλιότερες και δημοφιλέστερες urban εκπομπές του MAD TV, ενώ στον ANT1 το talk show με τίτλο "Καληνύχτα Ελλάδα" και στο ΣΚΑΪ το μουσικό παιχνίδι το "Junior Music Stars". Παλαιότερα έκανε και ραδιοφωνική εκπομπή στον ΑΝΤ1 με τίτλο Πολιτική Κουζίνα.

Το καλοκαίρι του 2002, ο Βουρλιώτης συνεργάζεται με την Puma ως entertainment marketing manager της εταιρείας, που ήταν και χορηγός του, ενώ το 2015 μεταπήδησε στη ΝΙΚΕ παίρνοντας μέρος σε μεγάλες καμπάνιες.

Το 2006 βραβεύτηκε από το περιοδικό Status ως Άντρας της χρονιάς, ενώ το 2008 κυκλοφόρησε ένα CD με ποικιλία hip-hop και RnB κομματιών, με τίτλο NiVO Plays the Game 2. Το ίδιο έτος συμμετείχε ως Περικλής Καρασαβίδης στην ταινία Αϊ Φορ: Λούφα και Απαλλαγή (2008).

Το 2012 έπαιξε ως Στέλιος στο Poker Face και το 2013 ως μπράβος στο Ακάλυπτος. Υποδύθηκε το ρόλο του Τζίμη στις ταινίες The Bachelor (2016), The Bachelor 2 (2017) και The Bachelor 3 (2018). και το Λούη Συμεωνίδη στην ταινία Χαλβάη 5-0