Μεταμορφώθηκε: Ο Άγγελος Λάτσιος με κοιλιακούς φέτες - Πώς ήταν τον Αύγουστο και πως είναι τώρα

Και είναι μόνο 19 ετών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεταμορφώθηκε: Ο Άγγελος Λάτσιος με κοιλιακούς φέτες - Πώς ήταν τον Αύγουστο και πως είναι τώρα

Είναι γιος της Ελένης Μενεγάκη κι αυτό αρκεί για να έχει όλα τα φλάς πάνω του. Ο Άγγελος Λάτσιος περνάει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του αφού είναι τρελά ερωτευμένος, παρά το γεγονός πως αυτό του προκαλεί κάποιες εντάσεις στην σχέση του με την μητέρα του (δείτε εδώ γιατί μάλωσαν).

Στα social media από την στιγμή που ενηλικιώθηκε είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης και το βράδυ της Κυριακής 28/11 "αποτελείωσε" τους διαδικτυακούς του φίλους - και σίγουρα το γυναικείο του κοινό - αφού δημοσίευσε story χωρίς μπλούζα και... τι γυμναστική λέτε να κάνει αυτό το αγόρι καλέ;

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Άγγελος Λάτσιος γιος Μενεγάκη γυμνός

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι που τον είχαν απαθανατίσει οι φωτογράφοι με μαγιό δεν είχε τέτοιο κορμί... (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Γιατί έχει φύγει εδώ κι ένα χρόνο ο Άγγελος Λάτσιος από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη

Αυτό που οι περισσότεροι μπορεί να μην γνωρίζουν είναι ότι ο Άγγελος Λάτσιος, εδώ και ένα χρόνο έχει αποχωρήσει από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη, και συγκατοικεί με τον μπαμπά του, Γιάννη Λάτσιο σε μία υπερπολυτελή μεζονέτα στην Εκάλη (δείτε την εδώ).

Η ενηλικίωση είναι ένα δύσκολο κομμάτι στο μεγάλωμα ενός παιδιού. Και ποιος δεν έχει κάνει έναν πολύ μεγάλο καυγά με τους γονείς του λίγο πριν κλείσει τα 18; Για το μέλλον του, για τις ευθύνες που πρέπει ξαφνικά να αναλάβει και για πολλούς άλλους λόγους.

Κάτι τέτοιο λοιπόν έχει συμβεί και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου Λάτσιου. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από κάποιο καιρό, ο Άγγελος Λάτσιος, μόλις τελείωνε το σχολείο θα έφευγε από την Ελλάδα και θα πήγαινε στην Αμερική για να σπουδάσει. Κάπου εκεί ωστόσο ήρθε η πανδημία και η καραντίνα οπότε το πλάνο αυτό πήγε πολύ πίσω.

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ.

Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του και εκεί ήρθε ο μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε μαμά και γιο (δείτε εδώ ακριβώς τι είχε συμβεί).

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να μπει σιγά σιγά στον χώρο της τηλεόρασης, ακολουθώντας το παράδειγμα των γονιών του. Ο καυγάς αυτός ήταν αρκετά έντονος και η κατάληξή του δεν ήταν άλλη από την απόφαση του Άγγελου Λάτσιου να φύγει από το σπίτι και να μείνει μαζί με τον μπαμπά του.