Κώστας Μαρτάκης: «Ήταν υποτιμητικό για τον Σάκη Ρουβά να...»

«Έσπασε» τη σιωπή του για τη συνεργασία του με την Έλενα Χριστοπούλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κώστας Μαρτάκης: «Ήταν υποτιμητικό για τον Σάκη Ρουβά να...»

Στην εκπομπή Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε το πρωί της Δευτέρας (29/11) ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στην αρχή της καριέρας του τον συνέκριναν πολλοί με τον Σάκη Ρουβά.

Την ίδια στιγμή ο τραγουδιστής μίλησε για την εποχή που δούλευε ως μοντέλο αποκαλύπτοντας πως είχε booker την Έλενα Χριστοπούλου, ενώ πριν λίγο καιρό είχε αναφερθεί στο τέλος της συνεργασίας του με τον Ηλία Ψινάκη.

Οι δηλώσεις του Κώστα Μαρτάκη και το σχόλιο για τον Σάκη Ρουβά

«Πρόλαβα λεφτά που έπαιρναν πιο φτασμένοι άνθρωποι. Δεν μπορώ να πω τα υψηλά ποσά που έχω πάρει. Γενικά αντιμετωπίζω προβλήματα, έχω κι ένα δάνειο. Μόνο καλό μου έκανε ότι με συνδύασαν με τον Σάκη Ρουβά. Για εκείνον ήταν υποτιμητικό, το να τον συγκρίνουν με έναν άνθρωπο που χθες βγήκε… από το αυγό του. Μου έχει πει ο Ηλίας Ψινάκης για το βιβλίο που γράφει. Έχουμε μιλήσει και θα πει ότι θυμάται.

Μου έχουν συμβεί κακές συμπεριφορές. Μου έχουν πει ότι καλό είναι να μην βγω στο δεύτερο πρόγραμμα γιατί ο άλλος καλλιτέχνης σήκωσε κάποιον και αντί να τον σηκώσει για ένα τραγούδι, τον σήκωσε για 10 τραγούδια. Ήταν και στην πρεμιέρα αυτό, και δεν βγήκα. Μετά, απλά, έσπασα το καμαρίνι μου από τα νεύρα μου γιατί ήταν άδικο. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ φίλους μου για να γίνω όνομα.

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν η booker μου όταν έκανα μόντελινγκ. Δεν μου άρεσε αυτή η δουλειά. Η Έλενα ήταν σαν μαμά. Στη δουλειά ήταν πολύ σκληρή», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο λόγος που ο Κώστας Μαρτάκης δεν συνεργάστηκε με την Ιωάννα Μαλέσκου

«Φέτος οι συζητήσεις με την τηλεόραση ήταν πιο θερμές. Μου προτάθηκε και για την Ιωάννα Μαλέσκου, τη συμπαθώ πάρα πολύ, γνωριστήκαμε κιόλας. Αλλά επειδή το έχω κάνει στο παρελθόν, τα Καλημερούδια στο Mega, δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα θυμίζει πάλι αυτό.

Θέλω κάτι που να έχει σχέση με μουσική. Κριτική επιτροπή θα μπορούσα να το κάνω, από την άποψη ότι, όπως και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, έχουμε περάσει από αυτή τη διαδικασία, να είμαστε εμείς οι διαγωνιζόμενοι. Οπότε, καταλαβαίνουμε το άγχος τους και όλη την πίεση της κάμερας».