Τσαλίκης για τις δηλώσεις Κουτσελίνη - Μουτσινά: «Είναι ωραίο να ακούς ότι σε προτιμούν»

«Είναι κατάκτηση να μπορείς στον σταθμό στον οποίο δουλεύεις να έχεις ελευθερία λόγου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τσαλίκης για τις δηλώσεις Κουτσελίνη - Μουτσινά: «Είναι ωραίο να ακούς ότι σε προτιμούν»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Δευτέρας (29/11) ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σχόλια που έκαναν για εκείνον στη συζήτησή τους στο Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζήνα Κουτσελίνη.

Οι δυο παρουσιαστές παραδέχθηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ πως θα προτιμούσαν τον Γιώργο Τσαλίκη αντί για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα στην παρουσίαση του Big Brother 2 (δείτε εδώ τις δηλώσεις) και έτσι ο τραγουδιστής εξέφρασε την ικανοποίησή του.

Τα σχόλια του Γιώργου Τσαλίκη για τη Ζήνα Κουτσελίνη και τον Νίκο Μουτσινά

«Τη Ζήνα την ξέρω μια ζωή ολόκληρη. Την ξέρω και σαν αρχισυντάκτρια της Ελένης Μενεγάκη όταν πρωτοβγήκα πριν 22 χρόνια, όπου έχουμε περάσει απίστευτα, έχουμε ρίξει πολύ γέλιο. Η Ζήνα μου έχει σταθεί πάρα πολύ σε δύσκολες στιγμές και οικογενειακές και επίσης η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ίσως από τα πρώτα άτομα τα οποία εδώ και 22 χρόνια μου έχει τριβελίσει το μυαλό να κάνω τηλεόραση.

Μου έλεγε πρέπει να κάνεις τηλεόραση και σκέφτομαι αυτό το concept και θα μου άρεσες πχ με την Μπεκατώρου, μου έχει πει 500 πράγματα, από τότε. Την αγαπώ πάρα πολύ και φυσικά είναι πάρα πολύ ωραίο να ακούς ότι σε προτιμούν γενικά, όχι συγκριτικά με κάποιους άλλους, ότι λένε μια καλή κουβέντα.

Τώρα για τον Νίκο τι να πω. Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια, έχουμε περάσει όλα τα στάδια του καρδιογραφήματος και τα τελευταία περίπου δέκα χρόνια είμαστε σταθερά στην κορυφή. Είναι κατάκτηση να μπορείς στον σταθμό στον οποίο δουλεύεις να έχεις ελευθερία λόγου και αυτό είναι κάτι που ο Νίκος το έχει κατακτήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Θα ήθελα να διαγραφεί από τη ζωή μου όλη αυτή η φάση»

Το βράδυ της Πέμπτης 26/11 ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Open «Ανοιχτά» όπου στο τιμόνι της παρουσίασης βρίσκεται η Αννίτα Πάνια. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δικαστική διαμάχη που έχει με τον ΣΚΑΪ αλλά και τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και πέρα.

«Δεν με ενόχλησε που δεν έκανα εκπομπή. Δεν το παίζω τσαμπουκάς. Αντέδρασα σε μια κακοποιητική συμπεριφορά. Είχα ένα συμβόλαιο και το πέταξαν στα σκουπίδια. Δεν μου είπαν τίποτα. Άκουγα δεξιά και αριστερά ότι θα το παρουσιάσει κάποιος άλλος και του έπαιρνα τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Από το κανάλι μου έλεγαν ότι μπορεί να μη γίνει το Big Brother. Απαγορεύεται να έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο και κάποιος να το πετάει στα σκουπίδια και μετά να βγαίνεις να λες την αλήθεια και να τρως αγωγή. Είναι ανεπίτρεπτο.

Εγώ με Γκουντάρα και Κάκκαβα μανούριασα γιατί η πληροφόρηση μου ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τύποι μίλαγαν στη διοίκηση του ΣΚΑΪ, για να πάρουν οι ίδιοι την εκπομπή. Δεν θεωρώ ότι το μεγέθυνα. Θέλω ο κόσμος να καταλάβει ότι λέω την αλήθεια. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι ο μα@@κας πέθανε.

Δεν μου αρέσει το πρόγραμμα, ευτυχώς που δεν το έκανα τελικά. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε με τον Γρηγόρη και θα μιλήσουμε και θα τα βρούμε. Είναι και σε μια δύσκολη φάση, τηλεοπτικά. Σαν παρουσιαστές μου αρέσουν.

Είναι πολύ κακό να μένουμε οι άνθρωποι με αρνητικά συναισθήματα. Όλοι μπορούμε να κάνουμε μια λάθος επιλογή. Όλα καλά όμως, όλα να λυθούν και όλα να πάνε καλά. Όλα γκουντ. Θα ήθελα να διαγραφεί από τη ζωή μου όλη αυτή η φάση».