Νίκος Μουτσινάς: "Σε όλους θα άρεσε περισσότερο ο Τσαλίκης στο Big Brother"

"Άδειασε" στον αέρα του ΣΚΑΙ Κάκκαβα - Γκουντάρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς:

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (25/11) η Ζήνα Κουτσελίνη. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων τόνισε πως θα προτιμούσε να βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του Big Brother ο Γιώργος Τσαλίκης (δείτε εδώ τις τελευταίες του δηλώσεις για το ΣΚΑΙ) και όχι το ζευγάρι Γκουντάρας - Κάκκαβα, κάτι με το οποίο ο Νίκος Μουτσινάς έσπευσε να συμφωνήσει!

Η συζήτηση Μουτσινά - Κουτσελίνη για Big Brother και Τσαλίκη

Ζήνα Κουτσελίκη: "Εσύ πέταξες και το Big Brother; Έκανα πως το παράκουσα"
Νίκος Μουτσινάς: Καλά έκανες, ας το κάνουν και στο Φάληρο... Ε μα δε μπορώ, βρε παιδί μου δεν εννοώ...

Ζ. Κ: Ζηλεύεις τον Γκουντάρα με την Ναταλί που κάνουν τους παρουσιαστές
Ν. Μ: Δεν μου έχουν μιλήσει πιο άσχημα στη ζωή μου. Πως σου φαίνεται το ζευγάρι; Γιατί τους ξέρει καλέ. Μια παρέα είμαστε όλοι και ξαφνικά παρουσιάζουν.

Ζ.Κ: Καλοί είναι. Κοίτα να δεις, μου αρέσουν στο Σαββατοκύριακο. Στο Big Brother οχι. Πιο πολύ θα μ' άρεσε ο Τσαλίκης εκεί. Το 'πα.

Ν.Μ: Στην υγειά μας ρε παιδιά...

Ζ. Κ: Ένα τσάμικο βάλτε. Όχι, θα μ΄αρεσε ο Τσαλίκης.

Ν. Μ: Καλέ σε όλους θα άρεσε ο Τσαλίκης και σε εμάς, δεν είσαι μόνη σου και εμάς που δεν το λέμε!

«Δεν μου ζήτησαν συγγνώμη» - Νέο "καρφί" Τσαλίκη και Γκουντάρα και Κάκκαβα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί του Σαββάτου (13/11) ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στον ίδιο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα με τη Ναταλί Κάκκαβα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, με αφορμή την συνέντευξη που είχε δώσει το ζευγάρι στο Πρωινό, εξήγησε πως δεν κρατάει κακία σε κανέναν ωστόσο περίμενε μία συγγνώμη, η οποία δεν ήρθε ποτέ.

«Δεν έχω κακία με κανέναν άνθρωπο, συγχωρώ και καταλαβαίνω, το παράπονό μου είναι ότι οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν. Δεν μου έχουν ζητήσει “συγγνώμη”, δεν νομίζω ότι τη νιώθουν για να τη να ζητήσουν, αλλιώς θα το είχαν κάνει. Στενοχωριέμαι όταν φεύγω από το φως και εξηγώ τα αυτονόητα.

Εγώ δεν έχω κινηθεί ακόμα νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ. Δεν είμαι ο τύπος ο απεγνωσμένος, ο δικομανής που τα κάνει αυτά. Ο ΣΚΑΪ τα κάνει αυτά στους ανθρώπους», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.