Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την Μαρίνα Πατούλη - «Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται»

Οι δηλώσεις που τον εξόργισαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με την Μαρίνα Πατούλη - «Δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας μετά τις δηλώσεις που έκανε η Μαρίνα Πατούλη σχετικά με το περιστατικό στο live του J2US ανάμεσα στην ίδια, τον Θάνο Πετρέλη και την Δέσποινα Βανδή για την επιλογή του τραγουδιού που ερμήνευσαν.

«Είδα και εγώ τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη και εξεπλάγην. Δεν είχα προασποφασίσει να αποχωρήσω. Είχα προτείνει και εγώ κάποια τραγούδια και συζητήσαμε με τον Θάνο Πετρέλη τα οποία όμως δε τα ήθελε, ο παραγωγός του πρότεινε το συγκεκριμένο. Εγώ στο άκουσμα και μόνο πανικοβλήθηκα ότι δε θα μπορούσα να αποδώσω Πρωτοψάλτη.

Σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, εννοείται ότι δεν έλεγα ότι δε θέλω να τραγουδήσω. Δε θέλω να τραγουδήσω το συγκεκριμένο κομμάτι, αν δεν ήθελα να τραγουδήσω γενικά δε θα συμμετείχα στο show. Εκτίμησα όμως ότι αυτό δεν αξιολογήθηκε, ούτε η προσπάθεια την οποία έκανε και σε θέμα χρόνου και υπέρβασης, και «τσαλακώματος» για έναν σκοπό.

Όταν αυτό δε μπορεί να γίνει αντιληπτό θεωρώ ότι είναι αφιλόξενο το περιβάλλον για μένα. Ενοχλήθηκα όταν ακούστηκε από τη Δέσποινα Βανδή ότι δε πρέπει να επικαλούμαι τον φιλανθρωπικό σκοπό. Ένιωσα ότι όταν ήμασταν στα backstage ότι εφόσον έλειπε και ο κύριος Διονυσίου λόγω επαγγελματικής υποχρέωσης, ένιωσα πολύ άβολα και ότι δεν έχω θέση εκεί», ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πατούλη - δείτε το βίντεο της και όσα είπε.

Το ξέσπασμα του Λιάγκα κατά της Πατούλη

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε εκνευρισμένος με τις δηλώσεις της: «Διαφωνώ πλήρως με την Μαρίνα, δεν έχει καταλάβει τι της γίνεται. Συμφωνώ με την Βανδή, αυτά περί φιλανθρωπίας είναι μπούρδες, κανείς δεν πάει για την φιλανθρωπία. Αν θες να κάνεις φιλανθρωπία, παίρνεις 5.000, πας σε ένα ίδρυμα και τα καταθέτεις και δεν το μαθαίνει κανένας».

Αντίθετη άποψη από την δική του είχε η Φαίη Σκορδά και έτσι είπε: «Αν θεωρούσε η Μαρίνα η φίλη μου ότι θα τσαλακωθεί η πορεία ζωής της, ας μην πήγαινε».