J2US: "Ήταν αδικαιολόγητη! Θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική" - Ο Θάνος Πετρέλης "άδειασε" την Βανδή

Με αφορμή τα σχόλια που έκανε για την Μαρίνα Πατούλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
J2US:

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε ο Θάνος Πετρέλης, με αφορμή τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή στη Μαρίνα Πατούλη και τον ίδιο στο χθεσινοβραδινό (27/11) live του J2US.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως του φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση από τη Δέσποινα Βανδή και πως θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι πιο ευγενική.

Τα σχόλια του Πετρέλη για την Βανδή και το J2US

«Η Μαρίνα μού είπε να βρούμε ένα τραγούδι, που θα είχε μικρό ρόλο και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δεν πάρω θέση σε όσα είπε η επιτροπή. Είπαν ότι το πήρα πάνω μου και δεν ακούστηκε πολύ. Υπήρχαν λάθος σχόλια ότι ήταν ψηλά ο τόνος, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό. Ο τόνος αυτός είναι και δεν τον διαλέγω εγώ αλλά οι μουσικοί.

Η Μαρίνα πήρε την θέση που ήθελε γιατί σε αυτό το live δεν υπήρχε αποχώρηση. Δεν με στενοχωρεί τίποτα, απλά όταν κάτι δεν είναι αυτό που πιστεύω, δεν μπορώ να συμφωνήσω. Μου έκανε εντύπωση που η Δέσποινα ήταν πρωτοστάτης σε αυτήν την επίθεση σε εισαγωγικά. Μου φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση. Εφόσον ήταν και το τελευταίο μου live, θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική. Εγώ αυτό θα έκανα σαν κριτική επιτροπή».

Μαρίνα Πατούλη: «Έσπασε» τη σιωπή της μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το J2US - «Εμένα δεν με αφορά...»

Λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το J2US, η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι και εξήγησε ποιοι ήταν οι λόγοι που την οδήγησαν στο να πάρει αυτή την απόφαση και να φύγει τελικά από το φαντασμαγορικό show.

Η Μαρίνα Πατούλη ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται πικραμένη, ωστόσο δεν είχε σκοπό να δεχθεί κριτική για τις φωνητικές της ικανότητες καθώς έτσι χάνεται το νόημα του φιλανθρωπικού σκοπού.

«Δεν είμαι πικραμένη. Εμένα δεν με αφορά η κριτική της επιτροπής, αν είπα τον τόνο καλά. Αν το τραγούδι πρώτη, δεύτερη φωνή, εγώ μένω στον στίχο. Σε έναν εξαιρετικό στίχο με ιδιαίτερη βαθύτητα νοήματος», είπε χαρακτηριστικά.