Κυριακή, 28 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

«Πρέπει να αγκαλιάσουμε το παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη»

«Δεν είναι δυνατόν κληρονομικά να πάρει την ευθύνη και το μίασμα αυτό»

«Πρέπει να αγκαλιάσουμε το παιδί του Πέτρου Φιλιππίδη»
News 29.11.2021 13:11
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα έκανε δηλώσεις το πρωί της Δευτέρας (29/11) ο Σωτήρης Χατζάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον γιο του, Δημήτρη, ο οποίος όπως τόνισε δεν πρέπει να πάρει την ευθύνη για τις πράξεις του πατέρα του.

Με τις καταγγελίες για τον γνωστό ηθοποιό να πέφτουν "βροχή" τις τελευταίες μέρες, ο Σωτήρης Χατζάκης εξήγησε πως η κοινότητα των ηθοποιών πρέπει να βοηθήσει τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη για να προχωρήσει τη ζωή του και την καριέρα του.

Οι δηλώσεις του Σωτήρη Χατζάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον γιο του

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας τεράστιος ηθοποιός, από τους καλύτερους που έχει το ελληνικό θέατρο. Μην συντρίψουμε το τεκμήριο της αθωότητας. Αυτή τη στιγμή πρέπει να αποδειχθούν οι κατηγορίες αυτές από τη δικαιοσύνη. Έχουμε ισχυρές ενδείξεις ότι αυτά έχουν συμβεί, τα κορίτσια αυτά τα γνωρίζουμε και ξέρουμε πολύ καλά τι λένε και πόσο αλήθεια έχουν αυτά που λένε και πόση βία έχουν υποστεί.

Αν θεωρήσουμε ότι αυτό έχει συμβεί, τότε στέκομαι στα λόγια του Σπύρου Μπιμπίλα, ότι νιώθουμε μια μεγάλη θλίψη, το ελληνικό θέατρο πενθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, που άφησαν τους δαίμονές τους να βγουν έξω.

Το παιδί του Πέτρου θα το αγκαλιάσουμε γιατί δεν έχει καμία ευθύνη. Το παιδί πρέπει να είναι το μέλλον, δεν είναι δυνατόν κληρονομικά να πάρει την ευθύνη και το μίασμα αυτό. Το παιδί είναι άλλος άνθρωπος, είναι νέος άνθρωπος και θα πρέπει να κοιτάξει τη δική του ζωή και να προχωρήσει μπροστά», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Δεν το χωράει το μυαλό μου ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι στη φυλακή»

Η Ελένη Καστάνη παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως ο ηθοποιός είναι στη φυλακή.

Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στον Παύλο Χαϊκάλη και την απόφασή του να σταματήσει στην πορεία του θέατρο, ενώ τόνισε πως αυτό που δεν του έχει συγχωρήσει ακόμα είναι ότι ασχολήθηκε με την πολιτική.

«Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχω παίξει πάρα πολλές φορές. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Άλλο πράγμα είναι αυτό που δε του συγχώρησα εγώ, που ασχολήθηκε με την πολιτική. Τώρα αυτά όλα που λένε τα κορίτσια, δε ξέρω τι να πω…

Εγώ με τον Παύλο είχε τέλεια συνεργασία, τι να λέω ψέματα; Δε μπορώ να πω και ψέματα. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη θεατρικά δεν έχω συνεργαστεί, μόνο τηλεοπτικά. Η συνεργασία μας ήταν τέλεια. Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή.

Δεν γνωρίζαμε όλοι. Δεν τα ήξερα. Αν συνέβαινε σε μένα θα αντιδρούσα, ακόμα και σε κάποιον άλλο συνάδελφο, και τα νέα παιδιά θα τα βοηθούσα, δεν το συζητώ.

Τώρα τι θα έλεγα στον Πέτρο… Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι μέσα στη φυλακή. Αυτός που θα μιλήσει είναι η δικαιοσύνη. Με στεναχωρούν όλα αυτά πάρα πολύ. Δε θα σταθώ σε αυτά που έγιναν, θα δώσω μια ευχή στα νέα παιδιά, όταν αποκτήσουν εξουσία να μην κάνουν τα ίδια λάθη», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μυριέλλα Κουρεντή: «Μετάνιωσα που μοιράστηκα δημόσια το σκηνικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

"Βίωσα κάτι, το οποίο για εμένα ήταν απάνθρωπο" - Νέα καταγγελία "βόμβα" για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Share