«Έβλεπα συναδέλφους του Πέτρου Φιλιππίδη, δυο μέτρα άνδρες με οικογένειες, να κλαίνε»

Νέα αποκάλυψη μετά τις καταγγελίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Έβλεπα συναδέλφους του Πέτρου Φιλιππίδη, δυο μέτρα άνδρες με οικογένειες, να κλαίνε»

O Χρήστος Συριώτης μίλησε στο Πρωινό για το πόσο δύσκολα βίωσε την συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για το σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του.

«Στη δεύτερη εβδομάδα των προβών, μία ρωγμή αναστάτωσε τη ζωή μου. Διαγνώστηκα με καρκίνο. Έκανα μια επέμβαση άμεσα και είχα να επιλέξω. Οι γιατροί μου επέμεναν και μου έλεγαν να καθίσω στο σπίτι μου. Έκανα το χειρουργείο και δύο μέρες μετά αποφάσισα να συνεχίσω γιατί σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν και ψυχοθεραπευτικό.

Για μένα ήταν οδυνηρή εμπειρία γιατί έπρεπε κάθε 15 μέρες, όπου πηγαίναμε να κάνω εξετάσεις και επώδυνες εξετάσεις. Είχα πάρει στην πλάτη μου ένα βαρύ φορτίο. Ωστόσο, δεν περίμενα αυτό που θα επακολουθούσε», ανέφερε αρχικά.

Η αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Υπήρχε ένα ζοφερό, απαράδεκτο κλίμα που δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ στη ζωή μου και προς εμένα και προς τους υπόλοιπους συντελεστές. Έβλεπα στο ξενοδοχείο συναδέλφους, δυο μέτρα άνδρες με οικογένειες, να κλαίνε. Ήταν τέτοια η βία της εξουσίας, ήταν τέτοιος ο προσωπικός εξευτελισμός που έφτανε σε οριακά σημεία...

Να φανταστείτε, όταν το όνειρο κάθε ηθοποιού είναι να παίξει στην Επίδαυρο, δεν θέλαμε να φτάσουμε στο θέατρο. Ήμασταν στο αυτοκίνητο 3-4 συνεργάτες και δεν θέλαμε να πάμε. Πέρασα και μια περίοδο που δεν ήξερα αν ήθελα να συνεχίσω να κάνω το συγκεκριμένο επάγγελμα», αποκάλυψε μετά τις αρχικές του δηλώσεις που προκάλεσαν κύμα αντιδράσεων.

«Μετάνιωσα που μοιράστηκα δημόσια το σκηνικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε το πρωί της Κυριακής (28/11) στην κάμερα του Open Weekend και στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη (διαβάστε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της για τις καταγγελίες).

«Να σου πω την αλήθεια γενικά το ψιλομετάνιωσα που τα μοιράστηκα αυτό το σκηνικό γιατί θεωρώ πως οι άνθρωποι που είχαν να πούνε πιο σοβαρά πράγματα για αυτά που είχαν υποστεί, τα είχανε πει.

Για εμένα αυτό που κρατώ είναι ότι θα έπρεπε σε τέτοιες δουλειές και τέτοια σημαντικά πόστα, να μπαίνουν άνθρωποι που θέλουν το καλό. Να μην το εκμεταλλεύονται και να κοιτούν να κάνουν όσο πιο σοβαρά και καλά γίνεται την δουλειά τους».