Εξελίξεις με την υγεία του Νίκου Στραβελάκη μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Ποια η κατάστασή του;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με την υγεία του Νίκου Στραβελάκη μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Νίκου Στραβελάκη, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα διαγνώσθηκε με κορωνοϊό και πριν από λίγες ώρες διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Σωτηρία» με συμπτώματα πνευμονίας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος τις προηγούμενες μέρες είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και έκανε την καραντίνα στο σπίτι του. Τα τελευταία 24ωρα ωστόσο είχε έντονο βήμα και έτσι οι γιατροί συνέστησαν να κάνει αξονική τομογραφία. Αμέσως μετά έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο και το θετικό της υπόθεσης είναι ότι το επίπεδο του οξυγόνου της είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Σημειώνεται πως ο Νίκος Στραβελάκης έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου στις 18 Νοεμβρίου, στον «Προμηθέα» με Pfizer. Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου έχοντας συμπτώματα γρίπης υποβλήθηκε σε self test, το οποίο βρέθηκε αρνητικό. Ο δημοσιογράφος συνομίλησε με γιατρούς και του είπαν ότι πρόκειται για παρενέργειες του εμβολίου. Την Κυριακή υποβλήθηκε και πάλι σε self test το οποίο και βγήκε αρνητικό.

Τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου υποβλήθηκε σε rapid test το οποίο ήταν αρνητικό. Αμέσως ενημέρωσε τον γιατρό του και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε μοριακό τεστ. Το ίδιο βράδυ το τεστ βγήκε θετικό.

Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Στραβελάκη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, παρατηρούνται ήπιες αλλοιώσεις στους πνεύμονες του δημοσιογράφου, ενώ οι γιατροί ενημερώνουν πως η κατάστασή του παραμένει σταθερή.

Ο κορεσμός στο οξυγόνο του είναι σταθερός και έχει ξεκινήσει τη φαρμακευτική αγωγή ήδη από το περασμένο Σάββατο.

Νίκος Στραβελάκης κορωνοϊός

Παγκόσμιος συναγερμός με την μετάλλαξη "Όμικρον" - Σε ποιες χώρες έχουν εντοπιστεί κρούσματα

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει η εμφάνιση της νέας μετάλλαξης όμικρον, η οποία έχει αρχίσει να κατακλύζει πλέον πολλές χώρες της Ευρώπης, ενώ την ίδια στιγμή οι επιστήμονες επιχειρούν να πάρουν απαντήσεις σε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν στο νέο στέλεχος και στο εάν θα είναι ανθεκτικό έναντι των εμβολίων.

Εισαγόμενα κρούσματα από χώρες της νότιας Αφρικής έχουν καταγραφεί σε... Διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr