Έκλαψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα του ALPHA - Βαρύ το κλίμα στο πλατό του Super Κατερίνα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έκλαψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στον αέρα του ALPHA - Βαρύ το κλίμα στο πλατό του Super Κατερίνα

Βαρύ ήταν το κλίμα στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, όταν η καλεσμένη τους Ρένα Κουβελιώτη, μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει με το σοβαρό πρόβλημα υγείας της που την κάνει να χάνει σταδιακά την μνήμη της.

«Ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός. Εγώ πάντα είμαι άνθρωπος που λειτουργώ με το συναίσθημα. Έτσι, όταν μου προέκυψε αυτό το πρόβλημα, λέω: Κοίταξε ρε παιδάκι μου, η λογική που πάντα την είχα στο φτύσιμο και δεν ήταν ποτέ στο πιλοτήριο της Ρένας, ήρθε τώρα και μου την έφερε», εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων πριν μιλήσει και για τον θάνατο του μπαμπά της.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου λοιπόν, ο οποίος είναι οικογενειακός φίλος της, συγκινήθηκε με τα όσα είπε και έκλαψε, σκουπίζοντας ωστόσο γρήγορα τα μάτια του.

«Μη στενοχωριέσαι εσύ τώρα, σε βλέπω και έχεις… Για όνομα του Θεού! Δεν θέλω! Σκέψου θα σχολάσει ο Χρήστος, θα το δει και εντάξει τώρα...», του είπε κοιτάζοντας τον η δημοσιογράφος.

Με δάκρυα στα μάτια Αλεξάνδρου και Χρίσλα λόγω της Βέλλη

Στις 25/11 ήταν η Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών και έτσι η εκπομπή Super Κατερίνα, έδειξε το συγκλονιστικό βίντεο της Lacta (δείτε το εδώ), το οποίο καταγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τις συνέπειες μίας κακοποιητικής σχέσης η οποία φτάνε στην γυναικοκτονία.

Στη συνέχεια, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, παρουσίασε την αποστομωτική φωτογραφία από την κακοποίηση που είχε δεχθεί από σύντροφό της, στην οποία βρίσκεται με μελανιές στο πρόσωπο (δείτε τη εδώ).

Τόσο η φωτογραφία, όσο και η λεζάντα της έκαναν τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου να "λυγίσουν" στον αέρα της εκπομπής.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε, πως είναι ιδιαίτερα συγκινητικό να βλέπεις έναν άνδρα να κλαίει για θέματα κακοποίησης κατά των γυναικών.