Αιμιλιανός Σταματάκης: Το αιχμηρό σχόλιο που είχε κάνει για τα πλαστά πιστοποιητικά - «Είναι ανήθικο»

Λίγο καιρό πριν αναλάβει τη θέση του Άρη Σερβετάλη στον "Ρινόκερο"

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αιμιλιανός Σταματάκης: Το αιχμηρό σχόλιο που είχε κάνει για τα πλαστά πιστοποιητικά - «Είναι ανήθικο»

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι το πρόσωπο των ημερών μιας και ήταν ο ηθοποιός που αντικατέστησε τον Άρη Σερβετάλη στην παράσταση "Ρινόκερος". Πριν από λίγο καιρό, ο γνωστός ηθοποιός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων είχε μιλήσει για το θέμα των πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Ο ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει πρόβες στην παράσταση "Ρινόκερος" και μάλιστα, στις 16 Δεκεμβρίου πρόκειται να ανέβει ξανά η αυλαία.

Η συνέντευξη που είχε δώσει ο Αιμιλιανός Σταματάκης στο Love it

«Το θεωρώ εξαιρετικά ανήθικο και πολύ επικίνδυνο αυτό», είχε πει αρχικά για τα πλαστά πιστοποιητικά.

Λίγο αργότερα, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που είχε αντιμετωπίσει πριν από καποιο καιρό: «Είχα μια ίωση. Πρήστηκαν οι αμυγδαλές μου και με επηρέασε στην καρδιά. Ήταν μια περίοδος που πίεζα τον εαυτό μου πάρα πολύ. Ανέβασα πυρετό και θυμάμαι ότι έλεγα στον εαυτό μου, έλεγα ότι δεν θα πάθω τίποτα και θα παίξω ακόμα και άρρωστος».

Ποιος είναι ο Αιμιλιανός Σταματάκης

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νέα Σμύρνη.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών. Επίσης έχει πτυχίο Θεατρικών Σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ο άνθρωπος που γελά (2019), Jesus Christ Superstar (2018), Chicago (2019), Ορέστης (2021).

Ο θεατρικός ηθοποιός έχει αρκετές παραστάσεις στο ενεργητικό του, με πρώτη και σημαντικότερη το μιούζικαλ του Νίκου Καρβέλα «Οι καμπάνες του Edelweiss», όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Άννα Βίσση.

Πριν από λίγο καιρό, ο Αιμιλιανός Σταματάκης βρισκόταν σε σχέση με τη Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία μάλιστα συμπρωταγωνιστούσαν στην θεατρική παράσταση Hair, στην οποία τώρα η Μαίρη Συνατσάκη συμπρωταγωνιστεί με τον νυν σύντροφό της, Ίαν Στρατή.