Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Διονύσης Αλέρτας - Γέννησε η σύζυγός του, Νάγια

Η συγκινητική ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Διονύσης Αλέρτας - Γέννησε η σύζυγός του, Νάγια

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Διονύσης Αλέρτας αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά μιας και η αγαπημένη του σύζυγος, Νάγια Φωτοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υπέροχο αγοράκι.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου (δείτε εδώ φωτογραφίες). Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το ζευγάρι σκοπεύει να μετακομίσει σε μεγαλύτερο σπίτι στα βόρεια προάστια, ώστε να είναι πιο άνετα με το μωράκι τους. Να σημειώσουμε πως η Νάγια δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά είναι δασκάλα στο επάγγελμα.

Η ανάρτηση του Διονύση Αλέρτα με τον γιο του

«Και κάπως έτσι αλλάζει η ζωή σου. .. 29/11/21….13:50 μ.μ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο γνωστός pastry chef.

Οι δηλώσεις του Διονύση Αλέρτα για τον γάμο του

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε το πρωί της Δευτέρας (11/10) ο Διονύσης Αλέρτας, λίγες ώρες μετά τον γάμο του με τη Νάγια Φωτοπούλου. Ο pastry chef παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Σάββατο (09/10) στην Εκάλη.

Η αγαπημένη του μάλιστα περιμένει αγοράκι και σε τρεις περίπου εβδομάδες περίπου θα το φέρει στον κόσμο. Ο γιος τους θα ονομαστεί Παναγιώτης, όπως λένε και τον πατέρα του ζαχαροπλάστη.

«Πρόταση γάμου δεν έγινε. Απλά κάναμε πολιτικό γάμο επειδή περιμένουμε παιδάκι σε λίγο καιρό. Θα έρθει στον κόσμο σε τρεις εβδομάδες. Θα τον βγάλουμε Παναγιώτη, από τον πατέρα μου. Είμαστε παραδοσιακοί.

Ο θρησκευτικός γάμος λέμε πως θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Μετά τον γάμο δε χόρεψα. Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν πίστευα ότι παντρευόμαστε. Ήταν κάτι που έγινε τυπικά για το μωρό. Και μετά θα γίνει το θρησκευτικό πιο σωστά και οργανωμένα. Εγώ σήμερα ψώνισα ρούχα για τον γάμο».