«Σε λίγο δεν θα υπάρχει γυναίκα να γεννήσει τα παιδιά σας» - Ξέσπασε η Μαριάννα Τουμασάτου για τη γυναικοκτονία

Η οργισμένη ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Σε λίγο δεν θα υπάρχει γυναίκα να γεννήσει τα παιδιά σας» - Ξέσπασε η Μαριάννα Τουμασάτου για τη γυναικοκτονία

Με αφορμή την τελευταία γυναικοκτονία που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη πριν από μερικές ώρες, η Μαριάννα Τουμασάτου θέλησε να ξεσπάσει με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τη νομοθεσία που δεν αλλάζει.

Η ηθοποιός, ανά καιρούς έχει μιλήσει με πολύ ισχυρά λόγια για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία και έτσι σήμερα έκανε μία ανάρτηση - καμπανάκι, για την κατάσταση η οποία τον τελευταίο καιρό δείχνει να ξεφεύγει.

Η ανάρτηση της Μαριάννας Τουμασάτου για τις γυναικοκτονίες

«Έεεε εσείς οι εκεί πάνω… Πότε πιστεύετε πρέπει να αλλάξουν οι νόμοι; σε λίγο δεν θα υπάρχει γυναίκα να γεννήσει τα παιδιά σας. Πόσες ακόμη;» έγραψε η Μαριάννα Τουμασάτου στην ανάρτησή της.

Μαριάννα Τουμασάτου γυναικοκτονίες

"Είμαστε τόσο τοξικά άνισοι μέσα μας"

Μια αφοπλιστική απάντηση έδωσε η Μαριάννα Τουμασάτου πρόσφατα στους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε αν νιώθει τύψεις που άφησε το παιδί της στο σπίτι για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα μιας παράστασης.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός -που έκανε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της- απάντησε πως ποτέ κανένας μπαμπάς δεν έχει ρωτηθεί για το αν έχει τύψεις όταν αφήνει το παιδί του. Η δήλωση αυτή έγινε αμέσως viral και η Μαριάννα Τουμασάτου αποθεώθηκε από τους χρήστες των social media.

Η ίδια μίλησε μάλιστα τηλεφωνικά στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για προσωπική αντιπαράθεση και πως η δημοσιογράφος δεν καταλάβε ακριβώς τι την ρώτησε.

«Δεν κατάλαβε τι με ρώτησε. Είμαστε τόσο τοξικά άνισοι μέσα μας. Είναι τόσο γονιδιακό αυτό που φτάνει σαν λογική ερώτηση. Δεν το έκανε με πρόθεση η δημοσιογράφος να ακουστεί τόσο περίεργη η ερώτηση.

Φταίει το σε ποια κοινωνία έχουμε μεγαλώσει. Δεν μου πέρασε καθόλου από το νου ότι θα ξεσηκώσει έτσι τον κόσμο. Χαίρομαι γιατί συνειδητοποιήσαμε όλοι ότι οφείλουμε να αντιδράμε σε κάποια πράγματα. Δεν ήταν προσωπική αντιπαράθεση και δεν είχε καμία πρόθεση η δημοσιογράφος».