Χριστόπουλους - Μπράντ: Δημοσίευσαν τρυφερές φωτογραφίες από το οικογενειακό τους ταξίδι στο εξωτερικό

Σε ποια χώρα πήγαν;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χριστόπουλους - Μπράντ: Δημοσίευσαν τρυφερές φωτογραφίες από το οικογενειακό τους ταξίδι στο εξωτερικό

Την τελευταία περίοδο ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπράντ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας δίπλα στον καρπό του έρωτά τους που ήρθε πριν από λίγο καιρό στην ζωή τους.

Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν πως είχε έρθει η ώρα να κάνουν το πρώτο τους οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό. Ο προορισμός τους για αυτή τη φορά ήταν η Γαλλία και πιο συγκεκριμένα το Παρίσι.

Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, μιας και οι δυο τους είναι αρκετά ενεργοί. Ο Χάρης Χριστόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Chris in Paris… Σε ευχαριστώ Θεέ μου, που με αξίωσες να είμαι κοντά του, στο ταξίδι της ζωής του..».

Οι αναρτήσεις του Χριστόπουλου και της Ανίτα Μπράντ

Με κολάν και κολλητό μπλουζάκι - Κορμάρα η Ανίτα Μπραντ ένα χρόνο μετά τη γέννα

Η τελευταία χρονιά είναι γεμάτη ευτυχία για την Ανίτα Μπραντ και τον αγαπημένο της σύζυγο, Χάρη Χριστόπουλο μιας και υποδέχθηκε τον γιο τους. Μέσα σε όλα λοιπόν, η πανέμορφη make up artist κατάφερε να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Η Ανίτα Μπραντ είχε αποκαλύψει πως μέσα στους 9 μήνες είχε πάρει αρκετά κιλά (δείτε εδώ πόσα), τα οποία όπως είδαμε στις πρόσφατες φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr, έχει χάσει.

«Εγώ έχω την πολυτέλεια η δουλειά μου να μου επιτρέπει να προσαρμόζω το πρόγραμμα μου ανάλογα με τις ανάγκες του μωρού. Παράλληλα έχω τη μητέρα μου κοντά μου, παρόλο που τόσο εγώ όσο και ο Χάρης θέλουμε να ασχολούμαστε εμείς με το μωρό»

Ο φακός, εντόπισε την Ανίτα Μπραντ σε βόλτα με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας τη Δευτέρα (22/11) και φορούσε ένα μαύρο κολάν και στενή μαύρη μπλούζα. Από το σύνολό της μπορούσε κανείς να διακρίνει πως το σώμα της είναι απλά εντυπωσιακό.

Ανίτα Μπραντ σώμα