Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σπύρος Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: «Πρέπει να συμπαρασταθούμε στον γιο του»

«Δεν έλεγξε την εξουσία που είχε στα χέρια του και γι’ αυτό τώρα τιμωρείται»

Σπύρος Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: «Πρέπει να συμπαρασταθούμε στον γιο του»
News 29.11.2021 19:20
Από Ίρις Βίλα

Στην εκπομπή «Απλές κουβέντες» όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Open, ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το κίνημα #metoo και την προσωπική σχέση που είχε ο ίδιος με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μάλιστα, απόσπασμα από τη συνέντευξη του προβλήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για τους ανθρώπους τους πολύ κοντινούς μου -ξέρετε για ποιον μιλάω, τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχα μια συνεργασία περίπου δεκαετίας –

Ήταν ένας άνθρωπος της ζωής μου, ένας άνθρωπος που μπορούσα να του εμπιστεύομαι δικά μου πράγματα, ένας άνθρωπος που με είχε βοηθήσει πάρα πολύ και στην καριέρα μου και σε προσωπικά προβλήματα, πολλές φορές είχα επιστήσει την προσοχή ότι συμβαίνουν πράγματα περίεργα.

Επειδή όμως ο χαρακτήρας του είναι εκρηκτικός το θεωρούσαμε αυτό ένα φυσιολογικό πράγμα που συνέβαινε σε αυτόν τον άνθρωπο. Γι΄αυτά που του συμβαίνουν σήμερα, καλώς του συμβαίνουν γιατί τα κορίτσια που τον έχουν κατηγορήσει, είναι επίσης άνθρωποι της ζωής μου και εξίσου φίλες.

Νιώθω τεράστια θλίψη γι΄αυτόν τον άνθρωπο που καταστράφηκε μη προσέχοντας, μη βάζοντας αρχές στη ζωή του και όρια στο μέχρι που μπορεί να φτάσει η εξουσία. Δεν έλεγξε την εξουσία που είχε στα χέρια του και γι’ αυτό τώρα τιμωρείται. Νιώθω μεγάλη θλίψη γι΄αυτόν και την οικογένειά του.

Πιστεύω ότι για το παιδί του δεν έχει κανένα λόγο κανείς να λέει κάτι που βγαίνει στο επάγγελμα και είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός και θα πρέπει να του συμπαρασταθούμε».

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

«Μία γυναίκα που έχει καταγγείλει τον Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού είναι φίλη μου»

Πρόταση προς το δικαστικό συμβούλιο έκανε η εισαγγελέας με σκοπό ο Πέτρος Φιλιππίδης να βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού. Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως γνωρίζει ποιες είναι οι τρεις γυναίκες που βρίσκονται πίσω από τις καταγγελίες: «Ξέρω για ποιες μιλάμε. Η μία είναι και προσωπική μου φίλη. Έχω κληθεί κι εγώ στην ανάκριση κι έχω καταθέσει».

Επίσης ξεκαθάρισε: «Έχουμε ακούσει ότα τα 3 αυτά κορίτσια θέλουν να γίνουν γνωστές μέσα από αυτή την υπόθεση. Αυτό είναι ψευδές. Δεν εμφανίστηκαν ποτέ και μέχρι τη δίκη δεν θα ξέρει κανείς για ποιες μιλάμε. Δεν είναι γνωστές τηλεοπτικά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτός ο πασίγνωστος ηθοποιός έχει βαφτίσει τον γιο του

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Πέτρου Φιλιππίδη μέσα από τη φυλακή

Share