Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Βραχάλη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για την Χριστίνα Βραχάλη

Η Χριστίνα Βραχάλη η οποία εμφανίζεται κάθε Κυριακή στο φιλανθρωπικό show του Star, DWTS θέλησε να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθώς αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της σκύλο, τη συντροφιά της τα τελευταία 11 χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος του live η ίδια έμαθε ότι έφυγε από την ζωή. Η γνωστή αθλητικογράφος έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτό το πλάσμα ήρθε στη ζωή μου για να με μάθει τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη. Πίστη. Αφοσίωση. Ασφάλεια. Ενσυναίσθηση.

Καλοσύνη. Και αλήθεια. Με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Μου ξύπνησε συναισθήματα που δεν ήξερα πως υπάρχουν. Με έπεισε πως η ζωή δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα παιχνίδι. 11 χρόνια μαζί. Οι δύο μας. Το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μου. Η χαρά μου.

Η πιο αληθινή επαφή μου. Η οικογένεια μου. Ο συνταξιδιώτης μου. Ο σύντροφος μου. Ο καλύτερος μου φίλος. Η σκιά μου στη γη… Χθες αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να με εκπαιδεύσει και στην απώλεια. Ο Τσιλι έφυγε, ξαφνικά, χωρίς προειδοποίηση, τη στιγμή που η μαμά του χόρευε.

Ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Γιατί δεν θα στερούσε ποτέ από εμένα, ούτε ένα δευτερόλεπτο χαράς. Τέτοιο μεγαλείο ψυχής. Τσιλι μου, το πήρα το μήνυμα… αλλά πως θα τα καταφέρω χωρίς εσένα;».

Η ανάρτηση της Χριστίνας Βραχάλη

Συγκινούν οι δηλώσεις για την αδερφή της - « Είμαι περήφανη που το...»

Η Χριστίνα Βραχάλη «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» όπου μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην αγαπημένη της αδερφή, την Ελεάνα Βραχάλη η οποία έχει σκλήρυνση κατά πλάκας.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προφανώς μου έχουν συμβεί κι εμένα πράγματα, έχασα δουλειά. Η αντίδρασή μου ήταν ενός νέου παιδιού που γυρνάει στο σπίτι και κλαίει» εξομολογήθηκε η αθλητικογράφος.

Όσον αφορά στην αδερφή της, Ελεάνα Βραχάλη, ανέφερε: «Η Ελεάνα είναι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Έχει καταφέρει να την αγαπήσει ο κόσμος μέσα από τα λόγια της και μέσα από τη δουλειά της. Δεν έχει επιδιώξει ποτέ προβολή και έκθεση. Είμαι περήφανη που το μοιράστηκε και έχει βοηθήσει πολύ κόσμο το γεγονός ότι επικοινώνησε την περιπέτεια και τη ζωή της. Τα πρώτα χρόνια ήταν πολύ σκληρά. Είναι σκηνές που δεν θα ήθελα να πω».