Δήμητρα Ματσούκα για κίνημα #metoo: «Καταδικάζω κάθε κακοποιητική συμπεριφορά»

«Δεν είναι δεδομένο ότι πάντα ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δήμητρα Ματσούκα για κίνημα #metoo: «Καταδικάζω κάθε κακοποιητική συμπεριφορά»

Το πρωί της Δευτέρας 29/11 η Δήμητρα Ματσούκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για το κίνημα #metoo το οποίο συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα μετά από τις καταγγελίες που έπεσαν σαν "βροχή" . Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Καταδικάζω κάθε κακοποιητική συμπεριφορά. Δεν μπορεί κάτι άλλο να ειπωθεί.

Η δικαιοσύνη πρέπει να αποφασίσει. Δεν είναι δεδομένο ότι πάντα ο καταγγέλλων λέει την αλήθεια. Χρειάζεται μια προσοχή από όλους και ειδικά από τους δημοσιογράφους. Όποιος κάνει κάτι τέτοιο πρέπει να τιμωρηθεί.

Αισθάνομαι λύπη και για αυτό που έχουν προξενήσει, αν όντως αληθεύει και για τους ίδιους. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, δεν ήμασταν εκεί. Μπορώ όμως να μιλήσω για αυτό το 8χρονο κοριτσάκι που είδαμε όλοι σε βίντεο πώς αντιμετωπίστηκε από τους ανθρώπους που ήταν εκεί.

Αυτή η εικόνα είναι αποθαρρυντική, βίαιη και σε κάνει να θέλεις να κλάψεις. Είναι σοκαριστικό. Υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτή τη χώρα και λέγεται ρατσισμός» είπε στη συνέχεια η Δήμητρα Ματσούκα. «Δεν μου έχει συμβεί να αντιμετωπίσω σεξουαλική παρενόχληση. Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες».

Οι δηλώσεις της Δήμητρας Ματσούκα

Εβδομάδες πριν το ατύχημα ο φακός είχε απαθανατίσει την Δήμητρα Ματσούκα στο κέντρο

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας απαθανατίστηκε η Δήμητρα Ματσούκα. Οι αναλογίες της ηθοποιού, είναι άψογες και αυτό είναι εμφανές.

Η ίδια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχει καταφέρει, αφού απασχολεί μόνο με την δουλειά της.

Σε μια σπάνια εμφάνιση που την "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός, ήταν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Βουκουρεστίου.

Η Δήμητρα Ματσούκα με μαύρο παντελόνι και σατέν μπλούζα δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς κατά την είσοδο της στο θέατρο Παλλάς στην συνέντευξη τύπου της θεατρικής παράστασης «Ωνάσης - Τα θέλω όλα».

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Οι φωτογραφίες αυτές είναι πριν την λαμπερή πρεμιέρα «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» που πραγματοποιήθηκε το θέατρο Παλλάς και η ηθοποιός είχε «μαγέψει» με τις υποκριτικές της ικανότητες. Ποιοι είχαν δώσει το παρών και την είχαν απολαύσει;

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση