Ηρώ Μουκίου: «Είχα ανήθικες προτάσεις, πάρα πολλές»

«Μου έδωσε τον ρόλο και με κάλεσε σπίτι του»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ηρώ Μουκίου: «Είχα ανήθικες προτάσεις, πάρα πολλές»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η γνωστή ηθοποιός Ηρώ Μουκίου η οποία αναφέρθηκε για την έναρξη της καριέρας της, τα χρήματα, αλλά και για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η ίδια αποφάσισε να κάνει μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση.

Όλα όσα ανέφερε η Ηρώ Μουκίου

«Ποιο κοπέλα δεν έχει έρθει σε δύσκολη θέση; Έστω με ένα βλέμμα ο άλλος να σε κακοποιήσει σε εισαγωγικά. Βεβαίως κι είχα ανήθικες προτάσεις, πάρα πολλές. Απλά εγώ επειδή ως μικρή πρόλαβα γρήγορα και δικτυώθηκα με προστασία γύρω κι είχα πολλές γυναίκες προστάτιδες».

«Σκηνοθέτης μου είχε πει εντάξει τον ρόλο τον έχεις αλλά θα ήθελα να επισφραγίσουμε την συνεργασία μας με ένα πολύ ωραίο δείπνο. Μου πρότεινε να πάμε και στο σπίτι του κι εκεί πια του είπα λυπάμαι δεν θα έρθω. Σου χαρίζω τον ρόλο και τα πάντα κι έτσι δεν το έκανα».

Ποια είναι η Ηρώ Μουκίου

  • Η Ηρώ Μουκίου αποφοίτησε το 1988 από τη δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή - Τράγκα. Όσο ακόμα φοιτούσε στη σχολή, συμμετείχε παράλληλα στη "Μανιάτισσα" του Πάνου Κοκκινόπουλου.
  • Ένα χρόνο αργότερα, το 1989, έπαιξε στα Αγγλικά στην παράσταση Ηλέκτρα του Σοφοκλή στο θέατρο Βρετάνια όμως ιδιαίτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό έγινε μέσα από την καθημερινή κωμική σειρά του Mega, οι Αυθαίρετοι.
  • Το 1995 συνεργάστηκε και με το ΔΗΠΕΘΕ. Ηθοποιός καταξιωμένη με πολλές συμμετοχές στο θέατρο, την τηλεόραση αλλά κάποιες στον κινηματογράφο.